Kerst staat voor de deur! De tijd van gezelligheid, samen zijn en genieten. Doe je dit samen met familie of met vrienden. Onderneem je activiteiten thuis, of buiten? Genoeg keuze om er een top Kerst van te maken.

Kerst 2021

Komende Kerst zal nog niet hetzelfde verlopen als 2 jaar geleden, corona is nog altijd niet verdwenen. Er zijn wel genoeg leuke activiteiten die je tijdens Kerst 2021 nog steeds kunt ondernemen! Hier onder een selectie van leuke activiteiten.

Schaatsen

In veel Nederlandse dorpen en steden schieten de schaatsbanen bijna uit de grond! Met een lekker (kerst)muziekje erbij, een bekertje chocomel of gluhwein een goede combinatie voor een gezellig dagje weg. Fijn in de buitenlucht in goed gezelschap, trek je schaatsen aan en gaan!

Gourmetten

Hier is altijd voor ieder wat wils! Gooi op de plaat waar jij zin in hebt. Van hamburgertjes, tot een lekkere groentemix en van een heerlijk stukje biefstuk tot aardappeltjes, alles kan op de bakplaat! Leuk is dit natuurlijk om samen te doen, organiseer een activiteit in de Klup app en geniet samen van een fijne avond vol lekkers.

Kerst 2021 tafel

Kerstmarkt

De kerstmarkten zijn weer volop in gang gezet. Wandel gezellig door een stad en langs de verschillende kraampjes die er te vinden zijn. Je vindt er veel lekkers, je krijgt er zeker geen honger! Ook net over de grens in Duitsland zijn leuke markten te vinden. Krijg het echte kerstgevoel.

Spelletjes

Organiseer een spelletjes avond, lekker warm binnen. Speel bijvoorbeeld het cadeauspel, waarbij iedereen een kleinigheidje meeneemt en hiervoor gedobbeld wordt. Heb je zin in een lange avond? Kies dan voor een bordspel!

Lekker eten

Probeer dat ene recept uit wat je altijd al wilde proberen. Hopelijk slaagt het en geniet iedereen van jouw kookkunsten tijdens een lekker etentje. Niet alleen koken is leuk, bakken kan ook een fijne bezigheid zijn. Je kunt allerlei baksels maken die te maken hebben met Kerst. Waar kies jij voor?

Kerst 2021 recepten bakken

Film kijken

Een film kijken met Kerst kan natuurlijk niet onbenoemd blijven. Op de televisie worden erg veel films gespeeld in deze periode. Keuze genoeg dus! Zit hier de film die je wilt kijken nog niet tussen? Kijk dan op een van de streamingdiensten voor de film waar jij zin in hebt deze Kerst.

Samen zijn tijdens Kerst 2021

Tijdens Kerst is samen zijn het fijnste wat er is. Geniet lekker van elkaar op de manier die bij jou past. Zo wordt Kerst 2021, ondanks de maatregelen, toch een geslaagd ‘feest’! Hoe ga jij genieten van jouw kerstdagen dit jaar?