De herfst is begonnen! Het minst leuke seizoen volgens veel mensen, maar dit hoeft het zeker niet te zijn. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen in dit seizoen samen met anderen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het kleurrijke bos of snij een pompoen uit. Er zijn veel activiteiten te bedenken, hier lees je er een paar.

Escape room ๐Ÿ—

Op een regenachtige dag is het leuk om een activiteit te kiezen die je binnen kunt doen. Erg leuk is om dan te kiezen voor een escape room. Deze zijn te vinden door heel Nederland en met allerlei verschillende thema’s. Ontsnap jij binnen de tijd?

Pompoen uitsnijden ๐ŸŽƒ

Een creatieve activiteit die perfect pas in de herfst is het uitsnijden van een pompoen. Spreek met een groepje af dat je dit wilt gaan doen. En zorg natuurlijk voor een pompoen, deze mag niet ontbreken. Je begint met het uithollen van de pompoen om vervolgens de pompoen uit te snijden zoals je wilt! Je kunt je creatieviteit hier in de vrije loop laten. Zet de pompoen bijvoorbeeld in je tuin of op je balkon! Erg leuke herfst decoratie.

Trek de bossen in ๐ŸŒณ

Het bos is prachtig in de herfst. De bladeren aan de bomen veranderen allemaal van kleur en dit zorgt voor een mooi beeld! En dat niet alleen, je hoort allerlei vogels en misschien kom je nog wel een ander dier(tje) tegen! Als je op zoek bent naar een rustige omgeving om te wandelen dan is het bos zeker een aanrader.

Ga picknicken ๐Ÿงบ

Heb je trek gekregen na het wandelen? Of vind je picknicken sowieso leuk. Dan is dit in de herfst ook leuk om te doen. Het beste kun je dit doen op een zonnige herfstdag, zodat je niet natgeregend wordt met al het lekkers dat jullie bij je hebben!

Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee, en een picknickkleed en geniet. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Maak een activiteit aan in de Klup app en kijk wie er zin heeft om een dagje te genieten in de buitenlucht! Mocht het nou erg slecht weer zijn, dan kun je altijd nog binnen gaan zitten bij iemand thuis.

Ga kamperen ๐Ÿš

Via Klup krijg je โ‚ฌ30 euro korting op het huren van een camper. Op een regenachtige dag spelletjes doen onder de voortent. Of op een zonnige dag genieten van de natuur? Het kan allemaal!


Op zoek naar meer activiteiten in de herfst?
Lees de 12 populairste van de Klup-app van 2021

De 12 populairste herfstactiviteiten

 

Maak een activiteit aan

Het leukste is natuurlijk om deze activiteiten te ondernemen samen met andere kluppers! Maak daarom een activiteit aan in de Klup app als je wat gevonden hebt wat je interesseert. En wie weet zien we jou binnenkort in de bossen, of met een mooi uitgesneden pompoen!

Maak een activiteit aan