Op 31 oktober staat er een cultureel festival in Tivolivredenburg in Utrecht op de planning, Theaterfestival Laatbloeiers. Hét theaterfestival voor bezoekers met levenservaring. Speciaal voor kluppers is er 5 euro korting op tickets te krijgen! Er is een divers programma verdeeld over vijf zalen, met talkshows, muziek, theater, workshops en familieopstellingen. De vraag die centraal staat is: waar sta jij nu in je leven en wat geef jij door aan de volgende generaties?

Een festival speciaal voor vijftig en zestigplussers

Het is tijd voor een eigen festival dachten de organisatoren, speciaal voor de ‘oudere’ doelgroep met veel levenservaring. Het besef groeit dat het leven eindig is en het is belangrijk dat er genoten wordt! Vragen dienen zich aan, wat je achtergrond ook is. Hoe is je leven verlopen en hoe had je gewild dat het was gegaan. Wie je bent heb je maar voor een deel in de hand. Dat andere deel is de geschiedenis van de generaties vóór jou en jij geeft dat stokje weer door aan de generaties na jou. Tijdens Laatbloeiers wordt de ban van oud zeer verbroken en wordt het leven gevierd!

Een cultureel programma met veel bekende gezichten

Hadassah de Boer en Anita Witzier gaan in talkshows in gesprek met onder andere Hedy d’Ancona, Bram bakker en Johnny Manuhutu over gedana zaken en nieuwe vergezichten. Els van Steijn brengt haar inzichten uit De Fontein in de praktijk met live familieopstellingen. Yasmina Aboutaleb bevraagt Roline Redmond en Hassnae Bouazza over hun gamiliegeschiedenis. Frits Spits speurt het muzikale liedjeslandschap af, op zoek naar oude pareltjes.

Ook is er livemuziek, met onder andere Izaline Calister en Massada. Je kan ook zelf aan de slag met verhalen delen in workshops rond biografieën, dans en schilderen. De foto expositie PR-OUD is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd.

Laatbloeiers
📸 Marije Kuiper

Theaterfestival Laatbloeiers, 31 oktober in Tivoli Vredenburg

Theaterfestival Laatbloeiers vindt plaats op 31 oktober van 10:00 tot 18:00 in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Kaarten kosten 25 euro en zijn te koop op www.laatbloeiers.nl. En extra leuk, je krijgt vijf euro korting als je de code KLUP (met hoofdletters) invult tijdens het afrekenen.

De activiteit is te vinden in de Klup-app als je zoekt op ‘Laatbloeiers‘. Je kunt hier zien welke andere kluppers ook gaan en met wie je er eventueel samen heen kunt!

Ga naar de activiteit Laatbloeiers

Koop tickets

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen