Klupkasteel Terborgh in het prachtige Zuid-Limburg, zet alweer 2 jaar haar poorten open voor kluppers. De locatie is super mooi en de activiteiten die er georganiseerd worden zijn erg divers. In deze blog vertelt Kluphost van Zuid-Limburg Yvette je alles wat je moet weten over deze unieke locatie!

Yvette vertelt over het Klupkasteel

“Ik werd als Kluphost Zuid-Limburg door Klup en Kasteel Terborgh benaderd, om samen met hen leuke activiteiten te bedenken en aan te bieden. We hebben er ondertussen al heel wat georganiseerd! Spelavonden, gezellige etentjes, dansen, storytelling, foodtrucks, wandelingen, film, pubquizzen, feesten, cocktailavonden, heerlijk relaxen op het terras en zelfs daguitstapjes! Een hele lijst aan leuke activiteiten. Iedere keer borrelen er weer nieuwe ideeën op als we weer zo’n leuke activiteit beleefd hebben met enthousiaste kluppers bij elkaar.”

Kom jij ook langs?

Kasteel Terborgh biedt nu ook haar nieuwe B&B-kamers voor kluppers aan, om er te overnachten, in combinatie met een actief programma, waar Yvette als Kluphost Zuid-Limburg nauw bij betrokken is. Het is leuk om met het Kasteelteam te brainstormen over wat kluppers leuk zouden vinden om te doen. De prachtigste ideeën komen naar voren en die gieten we bij elkaar in 3 gezellige dagen.

Dit is het kasteel:

De eerste bezoekers van het Klupkasteel

“In januari en februari mocht ik de eerste enthousiaste kluppers uit heel Nederland ontvangen. Wat hebben we een lol gehad en wat was het heerlijk om al die gezellige kluppers te leren kennen. Als Kluphost heb ik volop mee kunnen geneiten en zijn er blijvende mooie contacten ontstaan.”

We hebben heel wat leuke plannen om jullie aan te bieden, dus boek snel, geniet en beleef een paar geweldige dagen in het prachtige Klupkasteel!

Maak een activiteit aan