De Klup Zomer is van start en dit betekent een zomer vol leuke, originele en vooral gezellige activiteiten! In deze blog lees je meer over de Zeildagen die op de planning staan op 9 juli en 21 augustus. 

Op 9 juli en 21 augustus vinden de Klup Zeildagen deze de zomer plaats. Het prachtige tallship de Stedemaeght zal een mooie tocht maken over het Markermeer. De dag zal volledig in het teken staan van gezelligheid, genieten van het prachtige uitzicht en vooral het ontmoeten van andere kluppers.

Vorig jaar hebben er ook Klup Zeildagen plaatsgevonden. Op deze dagen stonden we met ongeveer honderd kluppers op het prachtige schip de Stedemaeght. In de video hieronder kun je zien hoe het er toen aantoe ging.

“We hebben een fantastische vaartocht gemaakt met 100 Kluppers op de 3 mast Stedemaeght. De tocht ging over het Markermeer van Lelystad naar Hoorn en terug. In Hoorn was er tijd om een rondwandeling te maken alvorens we met het schip vol onder zeil terug koersten naar Lelystad.” – Rob

Hoe ziet de dag eruit?

Om 10.00 word je verwacht aan de kade van de Bataviahaven in Lelystad. Om 10.30 zullen we vertrekken voor een mooie zeiltocht richting Hoorn. Aangekomen in Hoorn kun je gerust even de boot af voor een wandeling door dit historische havenstadje.

Na deze stop zal de Stedemaeght terugvaren naar Lelystad, waar de zeildag ten einde zal komen. Gedurende de dag kun je genieten van muziek van onze muzikale vrienden het “Hounddog duo’, een heerlijke, uitgebreide lunch en natuurlijk het gezelschap!

 

Constance

Geweldige dag, gezongen, gelachen, genoten. Bedankt kluppers” – Plony

Wil jij mee met deze fantastische activiteit?

Ga jij meezeilen op misschien wel het mooiste schip van Nederland? We hebben plek voor 120 kluppers dus koop snel je ticket en samen gooien we de trossen los. Deze dag wil je echt niet missen!

Speciale Klupprijs is €69,95 (excl. transactiekosten – reguliere prijs is €99,-) Inclusief: koffie/thee + wat lekkers, uitgebreide lunch én wij zorgen voor muzikale gezelligheid. Welkom aan boord!