Elke ochtend wakker worden met vers brood aan je voordeur van je eigen lokale bakker. Dat klinkt geweldig! Klup deelt de handige tip over Doorb.

Vers brood?

Elke ochtend wakker worden met vers brood aan je voordeur van je eigen lokale bakker. Doorb is de bezorgservice voor de lokale bakker. 6 ochtenden in de week voor 07.00 uur vers brood aan huis. De bestelling wordt in alle stilte aan de voordeur gehangen.

Doorb geeft de lokale bakkers een nieuw verdienmodel en is op dit momenteel actief in 35 plaatsen. De komende weken sluiten 16 nieuwe bakkers zich nieuw aan bij het platform die geloof hebben in het concept.

Doorb koppelt de bestellingen aan lokale fietsbezorgers. Met behulp van een door het platform uitgestippelde bezorgroute hangen de bezorgers de broden voor zeven uur ’s ochtends bij klanten aan de voordeur.

Fietsbezorger Marleen (56 jaar)

“Het is voor mij een heerlijk begin van de dag. 3 of 6 ochtenden in de week lekker in de ochtend op de fiets. Zelf ben ik groot fan van onze bakker, dit maakt het extra leuk om hieraan bij te dragen. En het brengt mij leuke contacten. Je weet dat je de gezinnen blij maakt met hun bestelling. Echt een leuke bezigheid en natuurlijk weer wat extra beweging.”

“Je weet dat je de gezinnen blij maakt met hun bestelling”

De bezorgers melden zich om 06.00uur bij de bakker, verzamelen hun eigen bestellingen en fietsen een uurtje. De bezorgers zijn op dit moment vooral scholieren, Doorb wil graag meer gaan inzetten op 50-plussers. Zie het als de nieuwe krantenwijk, de ideale bijbaan voor jong en oud.

Contact

Ben je geïnteresseerd geraakt in Doorb of wil jij meer informatie? Neem dan contact met ze op via info@doorb.nl
Kijk op de website van Doorb