Ben jij 50+ en heb je nog nooit een sportschool van binnen gezien? Of ben je er juist op uitgekeken? Dan bevind je je in goed gezelschap. Sandra en Ineke van het Klup Testteam probeerden in Wageningen een kort en krachtig sportconcept uit: de 30-minuten circuit training van Circle-Fit. Een half uur losgaan op high tech apparaten, is dat wat voor na je vijftigste?

 

Fit en sterk

Er zijn van die dingen, die je nooit in je leven meer denkt te doen. En die je dan alsnog doet. Zoals: sporten in een sportschool. Mij niet gezien, dacht klupper Ineke (53). Been there, done that, zei klupper Sandra (56).

Ineke: “Mijn zoons zijn fit en sterk geworden door hun trainingen in de sportschool. Zelf word ik al moe bij het idee. Ik zie mezelf ook niet echt bezig tussen die jonge gasten. Al vind ik wel dat ik iets aan sport zou moeten doen.”

Sandra: “Ik trainde een tijdlang bij een sportschool. Ik houd wel van sporten en mezelf uitdagen. Maar ik knapte af op de bedompte zweetlucht en ik vond het saai. Dan ga ik liever buiten hardlopen.”

Blog_Circle_Fit_Sandra

Fit in 30 minuten

Toch kwamen deze kluppers als Klup Testteam in actie. Want: fit in 30 minuten! Met die belofte trok de circuit training van Circle-Fit hun aandacht.

Een paar keer per week je hele lijf goed bewegen, dat is natuurlijk wel lekker én gezond. Je conditie en kracht op peil houden, fit en flexibel blijven: komt u maar. Vooral als het snel en verantwoord kan. Zou dit iets zijn voor gezellige 50+ kluppers? Nieuwsgierig trokken Sandra en Ineke de stoute sportschoenen aan. Op naar de Circle-Fit sportclub in Wageningen voor een kennismaking met de 30 minuten circuit training.

Blog_Circle_Fit_Ineke

Sportieve prestaties

Het Klup Testteam ging de strijd aan met twaalf imposante high tech apparaten. Dat werd zweten! Eerst van onwennigheid, daarna wel degelijk door de sportieve prestaties. De twee stonden versteld van zichzelf: “Tachtig kilo met de benen wegdrukken? Dat zijn vier volle koffers!” De trainingsapparaten ontpopten zich tot grote sterke vrienden. En slimmerds bovendien, want ze onthielden alles wat ze deden.

Wat het Klup Testteam nog meer ontdekte: Dat ook andere 50-plussers zich aan de circuit training waagden (tamelijk geroutineerd zelfs). Dat het er fris rook. En dat de training niet vermoeiend was. Het gaf juist energie!

Goede voornemens

De conclusie? We’ll be back! Dat is makkelijk geroepen inderdaad, aan het begin van een lockdown. Alle sportscholen zijn nu dicht. Maar hee, dat is tijdelijk. En er komt een heel nieuw jaar aan. Hét moment om goede voornemens te maken voor een jaar vol sportieve activiteiten.

Klup geeft alvast een zetje in de goede richting. Want kluppers mogen sporten met korting bij Circle-Fit.

Gratis startpakket

Voor kluppers die komen trainen, heeft Circle-Fit nu een aantrekkelijk aanbod. Bij lidmaatschap van een jaar, ontvang je gratis het startpakket t.w.v. € 49,99. Dit bestaat uit personal training, set up van de apparatuur en een elektronische trainingsband.

Sport vier weken extra

Als klupper ontvang je bovendien vier weken extra lidmaatschap t.w.v. € 39,96. Tel uit je winst!Je krijgt de Klup-korting op vertoon van de Klup-app in de Circle-Fit sportschool.

Meld je aan
Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.circle-fit.com en meld je aan.

Deze aanbieding geldt tot 14 maart 2022.

Tip: zoek jij gezellige 50+ sportmaatjes? Die vind je in de Klup-app! 

Naar de Klup-app