De komende periode gaan we iets nieuws testen op Klup, namelijk een Partner Programma. Samen ervaringen delen is onze missie en om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen we het aanbod activiteiten op een leuke en relevante manier vergroten. Van cultuur en workshops tot sport en gezelligheid. Nieuwe dingen ervaren en altijd met een voordeel voor jou als klupper. Lees hier meer over het programma en waarom we dit gaan testen.

Waarom het Partner Programma?

Met wekelijks 300 nieuwe activiteiten is Klup actiever dan ooit maar aan de andere kant zien we dat te weinig aanbod en volle activiteiten de meest genoemde redenen zijn om te stoppen met Klup. Dat is natuurlijk erg jammer want wij (en hopelijk jij ook) gunnen iedereen het vertrouwde Klup-gevoel. Tegelijkertijd komen jullie wekelijks op veel plekken en bij diverse ondernemers over de vloer. Jullie enthousiasme steekt aan en dit zorgt er voor dat steeds meer ondernemers ons benaderen of ze niet vaker activiteiten kunnen aanbieden aan de Klup community. 

Om onze missie voor zo veel mogelijk kluppers te kunnen realiseren is het dus noodzakelijk om het aanbod activiteiten te vergroten, met name in gebieden waar minder activiteiten worden georganiseerd. Daarom hebben we deze zaken proberen te combineren in het idee van het Partner Programma: meer aanbod en voordeel voor jou als klupper, ondernemers blij met kluppers en Klup als organisatie kan meer waarde bieden. Klup vraagt geen vergoeding aan partners, enkel een voordeel voor jou als klupper. 

De komende periode gaan we dit testen en hier willen we jullie zo veel mogelijk in betrekken. We starten (kleinschalig) met diverse activiteiten, voor ieder wat wils en voor iedere portemonnee. Dit doen we bewust om zo goed te kunnen kijken wat wel en niet werkt. Voor deze activiteiten horen we natuurlijk graag jullie ervaringen en feedback. 

Uiteindelijk is ons doel om de ervaring hetzelfde te laten zijn als wanneer een klupper een activiteit organiseert en bij een positieve test volgt hopelijk snel heel Nederland. 

Mede-oprichter Michelle legt uit wat het Partner Programma inhoudt en hoe we dit gaan testen de komende periode

Passend bij onze missie en altijd met een voordeel

Vanaf nu zul je partner profielen en activiteiten in de app gaan zien waarbij ze te herkennen zijn aan het partner labeltje – zie hieronder. Klup checkt ieder profiel en geplaatste activiteiten waarbij dit altijd moet passen bij onze missie: samen ervaringen delen. Dus geen individuele activiteiten of irrelevante activiteiten. Daarbij krijg je als klupper altijd een extra of voordeel(tje). Denk aan een kopje koffie van het huis na een Kluphap of korting op je kaartje. Op deze manier wordt het aanbod relevante activiteiten (lokaal) vergroot en genieten jullie van voordeel omdat je klupper bent.

Twee leuke voorbeelden

Partner
Achter de schermen hebben wij een aantal kleine testjes gedaan met lokale ondernemers. Zo zijn we op uitnodiging van ondernemers (broer en zus) Charlotte en Friso gaan padellen bij PadelNext in Amsterdam. 20 kluppers hebben een leuke ochtend gehad en zien graag een maandelijkse ‘PadelKlup’. 

Ook de jonge ondernemer Lisa van lunchzaak Lisa & Wilhelminia in Oss kreeg kluppers over de vloer en raakte helemaal enthousiast. Dit resulteerde in een gezellige lunch en een pubquiz speciaal voor kluppers. Zij wil nu graag als Partner vaker leuke activiteiten organiseren. Tot snel in Oss?

Partner

Iedereen blij

Het belangrijkste is dat jij als klupper meer aanbod krijgt en nieuwe dingen kan ondernemen op de vertrouwde Klup-manier. Lokale en/of kleine ondernemers zijn blij met extra klandizie en Klup is blij met extra aanbod op het platform. Ook zijn we op deze manier samen met onze community in staat lokale ondernemers te ondersteunen. Zeker in de huidige tijden kan dat geen kwaad. Voor de Partners zijn er geen kosten aan verbonden, enkel het voordeel voor kluppers. Op die manier is het win-win-win en is als het goed is iedereen blij!

Deel jouw lokale tips

Zoals gezegd komen jullie door het hele land op bijzondere plekken en staan jullie veel in contact met lokale ondernemers. Ben je op een plek die je ook graag met andere kluppers deelt? Geef dan aan bij de lokale ondernemer dat ze de mogelijkheid hebben om partner te worden (via deze link). Op die manier zijn we in staat jullie tips en activiteiten (van en voor kluppers) aan te bieden en zo andere kluppers ook te laten genieten!