Zo aan het einde van december kijken we graag samen terug op het Klupjaar 2023. Er zijn dit jaar weer flink veel ervaringen met elkaar gedeeld, jullie hebben volop genoten van de Klup community! In deze terugblik delen we wat cijfers en momenten van het afgelopen jaar. Hopelijk kijk jij net als wij terug op een geslaagd jaar en wordt 2024 alleen maar leuker.

2023 in cijfers

Met dagelijks duizenden actieve kluppers is er dit jaar ook weer enorm veel ondernomen. Nieuwe vriendschappen, bijzondere momenten, nieuwe relaties (ook al zijn we geen dating platform ontstaan er toch mooie dingen) en hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van kluppers. Al met al een actief en bewogen jaar:

? 18.530 nieuwe kluppers verwelkomt 

? 18.640 activiteiten aangemaakt

? 67.278 connecties gemaakt 

? 18.575 momenten aangemaakt 

Organisatoren in 2023

Samen ervaringen delen begint bij alle organisatoren die het hele jaar door enthousiast activiteiten hebben georganiseerd. Van grote feesten en workshops tot wandelen en gezellig thuis eten met een paar kluppers. Iedere organisator doet zijn best en is even belangrijk, daarvoor grote dank vanuit ons voor de kluppers die de Klup-app hebben gevuld met activiteiten! Nog een extra dank naar de kluppers die veel activiteiten hebben georganiseerd het afgelopen jaar, zoals Hans (159 activiteiten), Rob (147), Jan (129), Walter (111), Roelie (107), Arjen (107) en Ellen (104).

Namens alle kluppers bedankt organisatoren voor al jullie inzet door heel Nederland! ?

2023

Leuke feitjes

Met zoveel activiteit en kluppers zijn er natuurlijk ook leuke feitjes om te benoemen. 

Actiefste kluppers qua deelname aan activiteiten:

De ene klupper neemt vaker deel aan een activiteit dan de ander, het is maar net wat je zelf leuk en fijn vindt. We hebben een top 5 aan kluppers die deelgenomen hebben aan activiteiten in 2023. 

  1. Hans uit Rotterdam (268 activiteiten)
  2. Cor uit Den Haag (256 activiteiten)
  3. Heleen uit Den Haag (230 activiteiten)
  4. Rob uit Voorburg (220 activiteiten)
  5. Anita uit Amstelveen (218 activiteiten)

Wat een aantallen zeg! Laat dat er in 2024 maar weer net zo veel zijn.

Best bezochte activiteiten:

Er zijn ook een heel aantal grote activiteiten georganiseerd dit jaar met veel kluppers die deelnamen. Zo was er bijvoorbeeld een activiteit’The Cosy Rockers’, waar 134 kluppers aan deelnamen. En de activiteit ‘Kerst in disco’ met 133 deelnemers, wat een afsluiting van het jaar samen! En aan de activiteit ‘Liveband After Midnight!’ van begin dit jaar namen 132 kluppers deel.

2023

Je moet er wat voor over hebben: 

Veelal wordt er geklupt in de eigen regio maar zeker in de zomer hebben we gezien dat kluppers een flink stuk willen reizen voor leuke activiteiten. Zo reisde een groepje kluppers voor 18 dagen naar Thailand, dat ligt niet zomaar in de achtertuin!

2023

Hoogtepunten 2023

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen persoonlijke hoogtepunten en staat de app vol met al die duizenden mooie momenten. Als wij terugkijken willen we er toch een paar uitlichten en kijken we alweer uit naar het komende jaar!

Al deze video’s bekijk je via de nieuwsfeed in de app en via ons Youtubekanaal (abonneer je hier om niks te missen)

Het jaar zit er nu echt op en dit was hem voor 2023. Tot in het nieuwe jaar en maak er wat moois van. Samen zijn en maken we Klup! 

Het Klupteam