De feestmaand december is een maand van verbinding en saamhorigheid. Ook is dit een maand waarbij we graag terugkijken in de (Klup) tijd. Daarom komen we in december vijf donderdagen lang met een nieuwe rubriek: Klup & Ik – 5 jaar samen. Iedere donderdag komt er een klupper aan het woord die al langer dan vijf jaar bij ons is en actief ‘klupt’. Community manager Jaap ging bij vijf kluppers langs, uiteraard met gebak, en kletste honderd uit. Kijk jij mee?

Klup al 5 jaar onderdeel van mijn leven

Met bij elkaar 812 deelgenomen activiteiten en 550 contacten kunnen we wel zeggen dat Klup een (belangrijk) onderdeel is geworden in het leven van de vijf deelnemende kluppers. De één wat actiever dan de andere en Wilma organiseert er bijvoorbeeld flink op los. Deze kluppers vertellen graag over hun ervaringen de afgelopen jaren, delen tips en uiteraard valt er soms een kritische (goedbedoelde) noot richting Klup als organisatie en kluppers.

We starten met klupper Loes

Klupt sinds 28/09/2016

Van de vijf deelnemende kluppers is Loes uit Culemborg het langste bij ons. Sinds 2016 klupt ze er flink op los en heeft ze de regio Culemborg steeds actiever zien worden. Tijdens koffie en gebak (en later een wijntje) kletsen Loes en Jaap over het leven, over Klup en de bijzondere vriendschappen die het al heeft opgeleverd. Ook heeft Loes een tip voor nieuwe kluppers:

“Ik ben niet voor niets al 5 jaar lid natuurlijk. Het heeft mij verrijkt en mijn dagelijkse leven is er gezelliger van geworden. Ik doe leuke dingen en ontmoet veel mensen. Ik zou niet meer zonder kunnen.” 

Loes - Klup&Ik

Iedere donderdag een aflevering

Kijk om 20.15 op de Nieuwsfeed

Vanaf één december delen we iedere donderdagavond een aflevering van Klup & Ik – 5 jaar samen. Schenk een wijntje of kop koffie in en ga er even voor zitten. Heerlijke ‘slow-tv’ met kluppers en herkenbare verhalen.