De feestmaand december is voorbij, wat hebben we ervan genoten! We keken hier samen terug in de Klup tijd met de rubriek: Klup & Ik – 5 jaar samen. Community manager Jaap ging bij vijf kluppers langs om te praten over hun tijd bij Klup. In deze blog vind je nog eens al deze videos op een rijtje. Het zijn stuk voor stuk mooie verhalen en leuke videos, dus waar wacht je nog op? Kijkjen!

Klupper Loes

 Een aantal jaar geleden was Loes helemaal ontredderd. “Hoe kom ik hier mijn dagen door in godsnaam”. Ze ging met pensioen, was verhuisd en wist het even niet meer. Nu ontmoet ze vaak ze vaak leuke mensen en doet ze leuke dingen samen.

Klupper Hans

Hans, klupper in Rotterdam en omstreken doet zijn verhaal over Klup. Wat doe je met Klup, wat doet Klup voor jou en nog veel meer zie je hier!

 

Klupper Wilma

“Een lach en een traan, dat is het bijzondere van Klup!” Wilma vertelt in haar video over de 5 jaar die zij al actief is bij Klup.

 

Klupper Arco

In Tilburg ontmoet Jaap klupper Arco. Wie is Arco? Wat doet hij bij Klup? Onder het genot van een gebakje en een bak koffie wordt hierover gesproken! Dit is de Klup & Ik – 5 jaar samen met Arco.

 

Klupper Marianne

Marianne is al 6,5 jaar klupper, wat een lange tijd is dat al! In onderstaande video vertelt ze daar honderd uit over.

 

Klup & Ik – 5 jaar samen

Dit was een nieuwe rubriek bij ons, we hopen dat je ervan hebt genoten! Leuk om te zien wat Klup betekent voor kluppers en wat voor activiteiten jullie ondernemen. Graag horen we of jullie een soortgelijk iets terug zouden willen zien op de nieuwsfeed, laat dat dus vooral weten.