Klup Alleskunner, gebaseerd op het ludieke TV programma, een nieuwe activiteit die onlangs voor het eerste georganiseerd is, heeft meteen indruk gemaakt. Deze bijzondere dag bracht 30 enthousiaste kluppers samen om hun veelzijdige talenten te testen. Je lees in deze blog meer over deze speciale dag.

Klup Alleskunner

Het evenement omvatte 13 verschillende spellen, variërend van breinbrekers tot fysieke uitdagingen, dit zorgde voor een aangename mix van spanning, concentratie en hilariteit. Een van de kenmerken van de Klup Alleskunner is de diversiteit aan spellen die de deelnemers uitdaagden. De spellen omvatten activiteiten zoals het raden van dierengeluiden, het flippen van een flesje, rekenkundige uitdagingen en zelfs het proberen een koekje zonder handen in je mond te krijgen. Dit zorgde ervoor dat de kluppers hun veelzeidigheid moesten laten zien en zich in de verschillende uitdagingen moesten storten.

Alleskunner

Wie werd de Alleskunner?

Het competitieve element zorgde voor adrenaline en opwinding onder de deelnemers. Na een reeks bloedstollend spannende spellen kon er maar een klupper gekroond worden tot de ultieme ‘Alleskunner’. De winnaar van de dag was Esther, die zich knap door de verschillende uitdagingen heen had gewerkt. Als prijs ontving Esther een heerlijk Italiaans buffer, een welverdiende beloning voor haar veelzijdigheid.

De Klup Alleskunner activiteit bewees dat veelzijdigheid en plezier hand in hand kunnen gaan. Vanwege het succes van deze activiteit staat een nieuwe Klup Alleskunner alweer op de planning, dat belooft opnieuw een leuke activiteit te worden.

Alleskunner

Wat houdt de activiteit in?

Het is geïnspireerd op het gelijknamige TV-programma de Alleskunner. Bij deze activiteit wordt er niet met 100, zoals op televisie, maar met 30 deelnemers gestart met uiteenlopende spellen. Bij deze versie wordt er alleen niemand naar huis gestuurd, maar worden er punten bijgehouden over wie het beste is. Wie laatste wordt heeft pech, want dan krijg je minpunten! De middag staat in het teken van allerlei spellen, denk hierbij aan behendigheid, denken, rekenen, souplesse en snelheid. Je speelt ongeveer 15 spellen.

De activiteit zit op dit moment vol, maar je kunt natuurlijk altijd de vrije plek alert inschakelen. En als het zo’n succes blijft zal het zeker nog eens georganiseerd worden.

Alleskunner

Probeer Klup nu gratis!

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind wekelijks 400+ nieuwe activiteiten en ontmoet eenvoudig leuke mensen. Download de gratis app en de eerste twee activiteiten krijg je van ons. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen