De decembermaand staat voor gezelligheid met de mensen om je heen. Jullie staan dan ook te trappelen om met andere kluppers samen leuke dingen te gaan doen. Wat dacht je van het bezoeken van een kerstmarkt? Je vindt ze door heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! In deze blog lees je waar er te vinden zijn.

Kerstmarkt Maastricht

1 t/m 31 december 2023

Een van de gezelligste kerstmarkten van Nederland vind je in Maastricht. Het sfeervolle Vrijthof wordt omgetoverd tot een winters paradijs met een schaatsbaan, reuzenrad en veel kraampjes! Na al dat wandelen kun je even lekker bijkomen bij een van de vele cafeetjes die de stad rijk is, een stuk Limburgse vlaai kan hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Kerstmarkt Amsterdam

13 t/m 26 december 2023

In de hoofdstad van ons land is er ook een te vinden. De grachten worden sfeervol verlicht met lichtjes en de dam wordt omgetoverd tot een heus kerstdorp. Er zijn bij het Rijksmuseum wel 45 verschillende stands te vinden. Ook is er een schaatsbaan! Een perfecte kerstmarkt om dus te bezoeken.

kerstmarkt

Kerstmarkt Den Haag

7 t/m 23 december 2023

Ook in Den Haag is een kerstmarkt te vinden. Onder de 100.000 lampjes staan meer dan 100 stalletjes met allerlei lekkers. Denk hierbij aan stroopwafels, oliebollen en erwtensoep. Ook lopen er acteurs rond die een kerstrol op straat spelen! Daarnaast zijn er ook live optredens te vinden. Een en al gezelligheid dus.

Kerstmarkt Valkenburg

17 november 2023 t/m 7 januari 2024

Hier vind je bijzondere kerstmarkten, onder andere in de Gemeentegrot en Fluweelengrot. Er zijn in deze stad aan de Geul dus meerdere markten te vinden. Kies er zelf een uit en plaats een activiteit in de Klup-app om er samen heen te gaan.

kerstmarkt

Kerstmarkt Duiven

8 oktober 2023 t/m eind december 2023

Is het weer buiten te slecht om een kerstmarkt te bezoeken, lees dan snel verder. In de Intratruin in Duiven vindt namelijk de grootste kerstshow van Europa plaats, binnen. Je vindt er 28.000 m2 aan kerst, denk hierbij aan versiering, bomen en een gigantisch miniatuur kerstdorp.

Samen zijn in december

Tijdens de donkere decembermaand is samen zijn het fijnste wat er is. Geniet lekker van elkaar op de manier die bij jou past. Heb je bijvoorbeeld een activiteit bedacht die je graag wil ondernemen, zet deze dan vooral in de Klup-app! Zo kun je binnen de kortste keren samen op pad.