Juist in deze tijden waarin veel gebeurt in de wereld, is het belangrijk om (meer) te weten te komen over de achtergrond van de mensen om je heen. Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat heb je allemaal meegemaakt? En vooral: wat wil je bereiken in het leven? Dromen, durven en doen! Samen met Duo for a Job en Mooie Boules organiseert Klup op 25 november een gezellig jeu de boules middag in Rotterdam.

Jeu de boules, de activiteit van het moment!

Ik hoor je denken: “hèh, jeu de boules? Wat heeft dat nou met bovenstaand verhaal te maken?” Nou, jeu de boules is bij uitstek een activiteit waar klupper en jongeren elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Duo for a Job is een stichting die vrijwilligers (met levenservaring) koppelt aan werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond.

Je vervult een soort mentor/coach rol en kunt écht het verschil maken voor deze jongeren. Klup organiseert deze activiteit onder de noemer “Klup verbindt”. We proberen op deze manier kluppers te laten kennismaken met verschillende achtergronden en generaties. Om van elkaar te leren én geïnspireerd te raken van elkaars verhalen. Juist nu dat zo belangrijk is.

Zet jezelf in

Heb jij je talent eigenlijk altijd (weer opnieuw?) in willen zetten om jongeren verder op weg te helpen in het leven? Dan is dit misschien een hartstikke leuke activiteit voor jou om aan deel te nemen. 

De middag die we vanuit Klup organiseren is geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken met zowel Duo for a Job als met de jongeren die zij begeleiden. Als je na deze middag enthousiast bent geworden voor een mentorschap is dat natuurlijk alleen maar heel mooi!

Enthousisast geworden?

Durf jij het aan? Meld je dan aan voor de activiteit via onderstaande button! 

Klik hier voor de activiteit