Je hebt er vast al veel over gehoord: de lage hypotheekrente. Anno 2021 ligt de rente opvallend laag. Zelfs een paar procentpunten lager dan een aantal jaar geleden. Maar wat nu als je je hypotheek al een tijdje geleden hebt afgesloten en daardoor wél een fors bedrag aan hypotheekrente betaalt? Nee hoor, dan heb je de boot niet gemist. Misschien is oversluiten voor jou een goed idee. Dat is een slimme manier om alsnog van de lage rente te profiteren en zo wellicht flink op je hypotheeklasten te besparen. Al vele Nederlanders hebben de stap gezet naar een nieuwe hypotheek om zo maandelijks geld over te houden. Want met dat geld kun je vast iets leukers bedenken dan je hypotheek betalen, toch?!

Lagere maandlasten

Een forse besparing op de maandlasten klinkt veel mensen als muziek in de oren. Elke euro die je niet uitgeeft aan je hypotheek, kun je mooi aan iets anders besteden zoals bijvoorbeeld een leuke activiteit via Klup. Of je kunt het geld op je spaarrekening zetten om er later mooie dingen mee te doen. Wat dacht je van een aanvulling op je pensioen? Een schenking aan je kinderen? Een prachtige vakantie? Of zonnepanelen op het dak of een verbouwing? Al die doelen kunnen door lagere rentelasten zomaar een stap dichterbij komen.

Profiteren van de lage rente kan door jouw hypotheek over te sluiten. Oversluiten kan interessant zijn omdat:

  • de rente op dit moment historisch laag staat;
  • door de lage rente jouw maandlasten verlaagd kunnen worden;
  • je dan zekerheid krijgt over jouw maandlasten in deze onzekere tijden;
  • je extra financiële ruimte kan creëren voor een investering in jouw woning of iets anders.

Benieuwd of oversluiten voor jou een goed idee is? Volg dan het gratis online webinar op 29 september!

Webinar

Tijdens het online webinar ‘Hoe kan jij profiteren van de lage hypotheekrente?’ op woensdag 29 september om 19.00u neemt Van Bruggen Adviesgroep je mee in de wereld van de hypotheekrente. In ongeveer 30 minuten praten zij je bij over hoe de hypotheekrente zich heeft ontwikkeld én hoe jij kan profiteren van de lage hypotheekrente. Met alle tips uit het webinar én een speciale actie die de experts Oscar Noorlag en Marleen Overduin je zullen presenteren, kun jij de juiste stappen zetten om een lagere hypotheekrente te realiseren.

Aanmelden

Als Klup-lid kun je deelnemen aan dit gratis webinar van Van Bruggen Adviesgroep. Wanneer je je aanmeldy, ontvang je in de mail een link die je op 29 september kunt gebruiken. Tijdens het webinar heb je de mogelijkheid jouw vragen in een chat te stellen.

Dus wil jij thuis vanuit jouw luie stoel of vanachter de keukentafel alles weten over de lage hypotheekrente en hoe je hiervan kunt profiteren? Meld je dan snel aan via onderstaande knop. De bevestiging van de inschrijving zal plaatsvinden via Van Bruggen Adviesgroep.

Aanmelden voor webinar