Wandelen is een activiteit die je het hele jaar door kunt ondernemen. Ook in de herfst met het veranderende landschap is het leuk om samen te doen. Hou het weer wel een beetje in de gaten, want voor je het weet valt er een flinke bui uit de lucht. In deze blog vind je een aantal wandelingen in de provincie Zeeland die leuk zijn om te lopen in de herfst! Van wat kortere routes tot wandelingen waar je wat langer mee bezig bent.

Burgh-Haamstede – Parelroute ‘Bescherming’

5 kilometer

Ontdek met deze interactieve parelroute de verborgen schatten van Zeeland. Het is een interactieve route waarbij je onderweg vragen kunt beantwoorden en letters kunt verzamelen. Met wie ga jij deze interactieve route wandelen?

Meer over de wandelroute

Zeeland

Kapelle – Fruitroute

17 kilometer

Een route voor de gevorderde wandelaar. Je loopt door het tweede grootste fruitteeltgebied van Nederland. De route komt ook langs het Fruitteeltmuseum in Kapelle, waar je ziet hoe de teelt zich heeft ontwikkeld! Ook is het mogelijk om hier het museumcafé te bezoeken waar streekproducten worden verkocht.

Meer over de wandeling

Yerseke – Proef de Oosterschelde

3,9 kilometer

De wandeling loopt door het vissersdorp Yerseke, langs het water van de Oosterschelde. Je komt langs de historische oesterputten waar nog altijd oesters gekweekt worden. Na de wandeling kun je in het dorp nog gezellig drankje drinken of de oesters testen!

Meer over de wandeling

Zeeland

Zoutelande – Duinwandeling

11,5 kilometer

Door Zoutelande, over de hoogste duinen van Nederland en door de bossen met sporen van de tweede wereldoorlog. Vanaf het duinpad heb je mooi zicht over de Westerschelde. Niet alleen dat, ook de akkers en weilanden de andere kant op geven een fraai beeld. Onderweg kun je ook nog het Bunkermuseum bezoeken.

Meer over de wandeling

Meer herfstwandelingen in Zeeland

Heb je een leuke wandeling uitgezocht? Of weet je zelf nog een leuke route om te lopen? Zet deze dan vooral in de Klup-app. Een wandeling is een laagdrempelige activiteit waar andere kluppers altijd voor staan te trappelen! Dus waar wacht je nog op, plan een wandeling in Zeeland en geniet samen van de omgeving.

Maak een activiteit aan