Wandelen is een activiteit die je het hele jaar door kunt ondernemen. Ook in de herfst met het veranderende landschap is het leuk om samen te doen. Hou het weer wel een beetje in de gaten, want voor je het weet valt er een flinke bui uit de lucht. In deze blog vind je een aantal wandelingen in de provincie Utrecht die leuk zijn om te lopen in de herfst! Van wat kortere routes tot wandelingen waar je wat langer mee bezig bent.

Lexmond – Tussen Luistenboel en Zouweboezem

9 kilometer

Ben je opzoek naar natuur, doorkijkjes, spannende paden en veel variatie? Dan moet je in het gebied tussen Lexmond en Ameide zijn. Het is een wandelroute die elk seizoen leuk is om te lopen. De route is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meer over de wandelroute

Utrecht

Soesterberg – Ontdek te voet al het moois van Soest

16.6 kilometer

Het vliegveld van Soesterberg is omgetoverd tot een natuurgebied dat perfect is om een wandeling te maken. Niet alleen kun je hier mooi wandelen, ook kun je er een drankje drinken op de route, en historische locaties bezoeken. Je pikt zo dus van alles mee!

Meer over de wandelroute

Amersfoort – Stadswandeling

4.5 kilometer

Tijdens deze wandeling maak je kennis met de stad Amersfoort. Je loopt langs allerlei bezienswaardigheden en leuke cafeetjes. Dat niet alleen, er zijn ook leuke winkels te vinden in deze stad. Je zult je dus zeker niet vervelen als je een bezoekje gaat brengen aan Amersfoort.

Meer over de wandelroute

Utrecht

Leerdam – Ommetje

10 kilometer

Door Leerdam en de groene omgeving die er omheen ligt is deze wandelroute te vinden. Het is een combinatie van stad en groen. In de stad is een glasblazerij te vinden, zeker een aanrader om deze te bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het gedeelte door het groen te wandelen of juist alleen het deel door de stad.

Meer over de wandelroute

Meer herfstwandelingen in Utrecht

Heb je een leuke wandeling uitgezocht? Of weet je zelf nog een leuke route om te lopen? Zet deze dan vooral in de Klup-app. Een wandeling is een laagdrempelige activiteit waar andere kluppers altijd voor staan te trappelen! Dus waar wacht je nog op, plan een wandeling in Utrecht en geniet samen van de omgeving.

Maak een activiteit aan