Zoals je weet worden we allemaal ouder. Hierbij kun je fysieke veranderingen ervaren waardoor je je minder sterk, flexibel of vitaal voelt. Er zijn gelukkig manieren om dit  minder snel te laten gaan. Zo kun je alles blijven doen wat je leuk vindt! Lees snel verder, dan lees je over het gratis live webinar vrijdag 21 april.

50+ met een actief leven

Als 50-plusser met een leuk, actief leven is het belangrijk om aan krachttraining te doen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat wandelen en fietsen alleen niet genoeg zijn om je fit en vitaal te blijven voelen. Wat kun je hier dan wel aan doen?

Fysiotherapeur Maarten de Koning van Sixty up Force vertelt je in een gratis webinar over spierverlies bij het ouder wonen. Dit wordt sarcopenie genoemd. Gemiddeld verliezen mensen tussen hun 50e en 70e levensjaar 30 procent van hun spiermassa.

Sixty Up Webinar

Het webinar van Sixty Up Force

Maarten gaat in deze sessie in op de oorzaak hiervan en wat je eraan kunt doen. Na het webinar heb je inzicht over of je nu al genoeg doet aan het opbouwen van kracht, en hoe je je spieren rond je gewrichten kunt versterken om pijnntjes en blessures te voorkomen. Ideaal dus!

Verder krijg je handvaten waarmee je thuis meteen mee kunt beginnen om het verlies van spierkracht  tegen te gaan of zelfs te keren zodat je spierkracht toeneemt. De duur van de sessie is 25 minuten en het is ook mogelijk om vragen te stellen over je eigen situatie.

Schrijf je in voor het live webinar

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan zeker aan via onderstaande link voor de sessie van vrijdag 21 april aanstaande om 10:00 uur.

Klik hier om je aan te melden voor  het webinar