Het is februari! De dagen zijn beetje bij beetje weer aan het lengen en de temperatuur neemt wat toe. De perfecte tijd om er samen met andere kluppers op uit te gaan. Mocht het buiten nog te koud zijn, dan zijn er als nog tal van binnen activiteiten die je samen kunt ondernemen. Ben jij op zoek naar een activiteit die je in februari kunt organiseren? Lees dan snel verder.

Carnaval vieren: parades en feesten

Carnaval is een geweldige manier om samen te komen met andere kluppers en te genieten van muziek, samen dansen en lekker gek doen. Niet alleen in Noord-Brabant en Limburg kun je carnaval vieren. Ook in andere steden van het land wordt er geregeld wat georganiseerd deze dagen! Duik samen de verkleedkist in en je bent klaar om te gaan.

Musea en kunstgalerijen: speciale tentoonstellingen

Er zijn ook veel opties als je op zoek bent naar een rustigere activiteit. Denk hierbij aan musea of kunstgalerijen. In februari staan weer een aantal tentoonstellingen gepland die je zeker niet mag missen. Bijvoorbeeld een tentoonstelling in het Kunstmuseum in Den Haag over 125 jaar Escher. Of bezoek Fabrique des Lumieres in Amsterdam. Hier vind je werken van grote kunstenaars, maar dan op gigantische schermen met muziek en lichtshows!

Februari 2023

Wandel- en fietsroutes: genieten van de Nederlandse natuur

Een wandeling of een fietstochtje maken kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Voor de actieve kluppers die graag buiten zijn is dit dé manier om bijvoorbeeld de Nederlandse natuur te verkennen en ondertussen te genieten van goed gezelschap. Wat je ook kunt doen is een wandeling maken in een stad (in Nederland) waar je nog niet eerder bent geweest. Sluit eens aan bij een groepje kluppers in een andere stad, je zult jezelf verbazen over wat de Nederlandse steden allemaal te bieden hebben.

Workshops en cursussen: leren over nieuwe hobby’s en vaardigheden

Toe aan iets nieuws? Dan is een workshop of cursus echt iets voor jou. Er zijn kluppers al eens eerder samen op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s. Zo is pottenbakken al een aantal keer gedaan door groepjes kluppers, en is er zelfs een keer heus eigen ‘Klup-bier’ gebrouwen. Of je nou wil leren schilderen, fotograferen, of een nieuwe taal leren. Er zijn altijd kluppers die graag met je mee doen.

Restaurants en cafés: genieten van een heerlijke maaltijd of kopje koffie

Een activiteit die zeker zorgt voor succes is het bezoeken van een restaurant of café. Samen een hapje eten of een drankje drinken met daarbij goede, gezellige gesprekken is top! Veel kluppers houden van dit soort activiteiten. Heb je nog nooit een activiteit georganiseerd, maar lijkt het je wel eens wat om te proberen? Dan is dit zeker een aanrader. 

Februari 2023

Genoeg te doen in februari 2023

Met zoveel opties beschikbaar is er geen excuus om binnen te blijven deze februari. Dus pak je jas en trek er samen met andere kluppers op uit om een van de vele activiteiten te gaan ondernemen. Ben jij klaar voor een gezellig en actief 2023? 🙂

Neem deel aan een activiteit