Hallo kluppers,

Misschien kennen wij elkaar al van het kanoën, wandelen met schapen, zingen, zeilen of een andere Klup-activiteit. Of zag je me in een filmpje online of in een reportage voor het Klup magazine. Hoog tijd dat ik mezelf even voorstel: Ik ben Ineke, klupper sinds begin dit jaar én sinds kort ook Klup-redacteur.

Het leuke van Klup vind ik de openheid van de mensen, de onbevangen blik waarmee we elkaar tegemoet treden en de lol die al gauw ontstaat wanneer je met elkaar iets leuks onderneemt. Ook al heb je elkaar nooit eerder ontmoet, de sfeer is goed, want iedereen heeft er zin in. Dat vind ik iets geweldigs wat ik tot nu toe nergens anders trof.

De komende tijd hoop ik met velen van jullie kennis te maken. Ik spreek graag kluppers die hun mooie levensverhaal willen delen in het Klup magazine. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ook ben ik benieuwd naar jullie interesses en ideeën. Welke activiteit is een reportage waard? Verder lijkt het me leuk om samen met kluppers nieuwe activiteiten te verkennen en videootjes te maken als Klup Test Team.

Verder zal ik jaarrond regelmatig voor Sinterklaasje spelen en leuke prijzen uitdelen. Zoals de boeken en tickets die momenteel voor vijftien kluppers klaarliggen.

Jullie horen van mij! En ik hoor graag van jullie.

Groetjes,

Ineke

Ben je benieuwd geworden naar Ineke? Neem dan zeker even een kijkje op haar profiel! Ontdek welke activiteiten ze nog op de planning heeft staan en meer.

Naar het profiel van Ineke