Een eerste keer deelnemen aan een activiteit kan spannend zijn. Sommige mensen hebben er helemaal geen moeite mee om deel te gaan nemen, maar voor velen is het toch een drempel die je over moet. In deze blog lees je over ‘de eerste keer’ van klupper Thea!

Vertel Thea, hoe was jouw eerste keer?

“Nou, mijn naam is Thea en ik kom uit De Lier (Westland). Via een collega heb ik kennisgemaakt met Klup-app, ik wist niet dat die er was. Mijn eerste kennismaking met Klup, afgelopen juli, was leuk. Ik werd meteen opgenomen in de groep van 8 mensen. We gingen wat drinken, de activiteit was speciaal voor nieuwe kluppers georganiseerd.”

“Ik wist van de voren niet wat ik ervan kon verwachten, maar tot nu toe heb ik al aan diverse activiteiten meegedaan en ben ik blij dat ik Klup heb ontdekt!”

“Ik kijk regelmatig in de Klup-app, vaak voor dingen in de buurt, ik kijk dan wat er georganiseerd wordt. Je kunt dan uit zoveel verschillende activiteiten kiezen waar je zelf bij wil zijn en waar je jezelf voor wilt aanmelden.”

Thea

Klinkt goed! En wat vind je er zo leuk aan?

“Voor mensen die alleen zijn is dit zo’n leuke onderbreking van je dagelijkse leven. Waar je ook komt, je hebt altijd een gesprek met mensen. Je zit er nooit voor niets bij! De Klup-app is ideaal om in rond te kijken. Het is zo divers, dat er voor iedereen wel iets te vinden is.”

“Voor degene die nog twijfelen zou ik zeggen: meld jezelf niet meteen voor de eerste keer aan bij een activiteit met heel veel mensen. Zoek iets uit wat je leuk vindt en kijk hoe groot de groep wordt. Op die manier is het te overzien en kun je ook nog switchen van stoel om met een ander te praten.”

“Kijk wie er meegaan zodat je een beeld krijgt van degene waar ze vandaan komen en welke leeftijden ze hebben. Neem eventueel van tevoren contact met iemand op zodat het minder spannend is als je daar aankomt. Zet die stap, het is zo leuk en het verrijkt je leven echt!”

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen