Dick schrijft twee-wekelijks een column over het reilen en zeilen op Klup. Over vriendschap, bijzondere activiteiten of andere actuele (Klup)zaken. Dick houdt best van een beetje aandacht dus zo schrijft hij ook. Hij hoort graag wat je van zijn blog, die om de week op zaterdag verschijnt, vindt. Reageer in de Klup app onder zijn blog. Ook kritische noten hoort Dick graag! In deze blog lees je alles over Dick als dekzwabber, Deckzwabber dus 😉

Dick deckzwabber

Daar hadden jullie kennelijk dus even helemaal geen zin in. Pizza’s bakken in Ermelo. De activiteit heeft een weekend lang op de app gestaan en op maandagmorgen heb ik hem snel verwijderd. Pizzabakken in je eentje is natuurlijk helemaal niet leuk. Hiermee is dus wel bewezen dat ik geen verstand heb van wat Kluppers werkelijk willen. De zeiltochten op de Stedemaeght waren gewoon een toevalstreffer, maar voor Carols en pizza’s kreeg ik jullie handen niet op elkaar.

Gelukkig zijn er genoeg Kluppers met betere ideeën. Al heeft mijn zelfvertrouwen hiermee er wel weer een deukje bij, blijft toch fier overeind dat ik ruim 200 Kluppers op de been heb gekregen voor zo’n dagje varen. Volgens mij heb ik inmiddels wel drieduizend foto’s voorbij zien komen van het schip. Ook wel aardig om te vermelden is, dat ik sinds die tweede zeiltocht al een paar keer achter de bar heb gewerkt met andere groepen aan boord. Natuurlijk lang niet zo gezellig als met jullie, maar voor mij best een leuk bijbaantje in de zomermaanden, afgezien van het dweilen en dekzwabberen na afloop.  Een echte deckzwabber dus.