Ik vertrek.. We kennen het allemaal en ook jij hebt misschien wel een droom om ooit nog ergens in het buitenland te wonen of om een vakantiehuisje te hebben. Begin dan vast op een veilige manier aan een avontuur en ga inspiratie opdoen tijden de Second Home Beurs. Door onze samenwerking met het magazine De Smaak van Italië krijg je nu gratis toegang tot deze beurs van 1-3 oktober a.s. 

Wonen in het buitenland -> Italiaans huis voor €1,-

Op de Second Home Beurs ontdek je hoe je de droom van een (tweede) huis in bijvoorbeeld Italië kunt
laten uitkomen. Wist je dat je in sommige dorpen, bijvoorbeeld op Sicilië, al voor €1,- een huis kan kopen? Laat je inspireren door woningaanbod en laat je informeren door de vele
deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Ook is er een
uitgebreid seminar-programma met o.a. een lezing over Italië. Echt voor iedere ‘beurs’ is er een mogelijkheid om in het buitenland te gaan wonen als je die wens hebt. Ben je gewoon nieuwsgierig? Dan is het sowieso een informatieve en leuke beurs om te bezoeken. 

Samen naar de beurs

Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak. Dit grote evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is dus goed te bereiken. Wil je samen met andere kluppers inspiratie opdoen en samen wegdromen bij prachtige locaties? Maak dan een activiteit aan voor één van de dagen en deel dit artikel met link voor tickets. Zo maak je er samen een gezellige dag van.  Veel plezier!

Krijg gratis toegang

Meld je aan voor de Second Home Beurs via de onderstaande knop.  Dit verloopt via onze partner De Smaak van Italië.

Meld je aan!