Als je aandacht hebt voor verhalen dan zijn er zoveel bijzondere plekken te ontdekken. Landgoed Paleis Soestdijk barst van de verhalen. Het heeft een rijke geschiedenis die jij samen met kluppers kan gaan beleven tijdens een bijzonder diner op De Parade. Dit is het voormalig ‘dorpje’ aan de overkant van het paleis waar de oude garage van Prins Bernhard, de stallen, de Intendantswoning, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd.

 

Een avond vol geschiedenis én toekomst

Maak kennis met het boeiende verleden en de spannende toekomst vol innovatie op Paleis Soestdijk. We zijn te gast op het landgoed Paleis Soestdijk en dineren in de industriële garage (hier stonden de auto’s van Prins Bernard). Hier werpen we een blik op de toekomst, want naast een rijke historie blijft de Parade in de toekomst ook een belangrijk onderdeel van Paleis Soestdijk. Wist je bijvoorbeeld dat De Parade nu wordt doorontwikkeld tot proeftuin voor voeding en een groene levenstijl. Ontdek hoe Hollandse innovaties en ondernemerschap onze toekomst maken.

Natuurlijk blikken we ook terug op de rijke geschiedenis van het landgoed. De Parade maakt namelijk al eeuwenlang onderdeel uit van het landgoed Paleis Soestdijk. In een wandeling over het terrein, voorafgaand aan het diner, ontdek je de verhalen en gebouwen van het voormalige ‘fabriekje’ van Paleis Soestdijk – De Parade.

Samen dineren

Dineren geïnspireerd op de verhalen van Soestdijk

Vervolgens duik je dieper de verhalen in door te luisteren en te proeven. Verwacht een hoogwaardig 5 gangendiner, bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Paleis Soestdijk. Heerlijke wijnen, bieren en mocktails zijn geselecteerd bij het menu. De avond wordt begeleid door muzikanten en sfeervolle muziek. Maar bovenal beleef je tijdens deze avond hoe het landgoed bomvol geschiedenis én toekomst zit.

Wil je dit niet missen, koop dan snel je ticket. Op 31 oktober is een speciale editie voor Klup. Gebruik dus alleen onderstaande knop om te boeken. Je mag ook een introducee meenemen ter introductie bij Klup:

Tickets boeken

Een reizend restaurant

De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Ze pakken hun hele hebben en houwen in om het restaurant vervolgens weer op te bouwen op een nieuwe bijzondere plek. Plekken waar normaal gesproken niet gedineerd kan worden! Iedere editie heeft zijn eigen verhaal, wat jij ontdekt door te wandelen, luisteren en proeven. Doordat ze maar een aantal weken op locatie zijn, is het een originele diner ervaring die je maar tijdelijk kunt mee maken.

Samen dineren
Gezellig met kluppers dineren

Een reizend restaurant

Wij hebben er zin in! Tickets boeken kan via onderstaand knop.
Tickets boeken