De zevende editie van het Klup Magazine lis er! Met op de cover niemand minder dan Tanja Jess. Het magazine staat weer boordevol inspirerende en activerende artikelen. Lees over thema’s zoals cultuur, reizen en vitaliteit.

Wat kun je verwachten?

Het magazine staat vol met artikelen die jou kunnen helpen om een leuke activiteit te bedenken en organiseren. Zo vind je er bijvoorbeeld een artikel met 9 bijzondere stadswandelingen, en een artikel met culturele tips voor dit najaar! Dat is niet het enige, zo vind je er natuurlijk ook de Klup momenten! Waar je kunt zien wat kluppers hebben ondernomen de afgelopen tijd.

Ook lees je een interview met Tanja Jess. Ze vertelt onder andere over het ouder worden. Met als motto: “je bent nooit ergens te oud voor”. Verder vind je een artikel over de gastheer van het tv-programma First Dates, Sergio Vyent. Hij geeft zijn leven een 10+!

Het magazine bij jou thuis

Er zijn verschillende manieren om het Klup Magazine bij jou thuis te krijgen. Heb je een Klup Compleet lidmaatschap afgesloten voor 16 september 2021, dan vind je het magazine snel bij jou op de deurmat! Wanneer je een abonnement hebt op het magazine werkt dit hetzelfde als met het Klup Compleet lidmaatschap. Heb je geen Klup Compleet lidmaatschap of abonnement op het magazine, maar wil je toch graag het magazine lezen? Dan kun je door de store finder te gebruiken een winkel bij jou in de buurt vinden waar het magazine te verkrijgen is!

Naar de Store Finder

Winactie

Klup mag vijf exemplaren weggeven van ‘De liefde volgens Sergio’. In het magazine lees je hoe jij deel kunt nemen aan deze toffe winactie!

Waar wacht je nog op?!

Er is nog veel meer te vinden in de zevende editie van het magazine! Ben je nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en neem een kijkje!