Laat de kou maar buiten, binnen is het warm en dat geldt zeker met het nieuwste Klup Magazine in je handen. Het blad staat vol met verhalen van en voor kluppers.

 

Wat kun je verwachten?

In het magazine geeft klupper Evelyn ons 10 tips voor leuke uitjes in het noorden van het land. Kluppers Jolanda, Walter en Judith vertellen hoe zij hun eerste Klup-activiteit ooit hebben ervaren. Kluppers Ineke en Sandra onderwerpen sportschool Circle-Fit aan een Klup Test. En natuurlijk kan een kijkje achter de schermen van onze tv-commercial niet ontbreken; hier zien we negen kluppers in actie als echte acteurs.

Blog_Magazine_kluppers

Wat staat er nog meer in?

Samen genieten we na van heel veel mooie momenten. (Staat jouw foto er ook bij?) We kijken ook vooruit naar nieuwe Klup-activiteiten en reizen die al in de Klup agenda staan. En je leest een persoonlijk interview met onze eigen BN’er: community manager Jaap. Wat maakt dat hij altijd voor ‘zijn’ kluppers blijft gaan?

Verder: veel tips om fit en gezond te blijven, koken met Ottolenghi, genieten van Delfts blauw (met workshop!), winterse beach clubs aan de Hollandse kust, leuke winacties en een openhartig gesprek met Golden Earring-zanger Barry Hay.

Dus nestel jezelf op de bank, schop je schoenen uit en leg je mobiel opzij, want dit wordt lekker lang lezen!

 

Extra informatie

Het Klup Magazine staat net als de app voor een sociaal, actief en avontuurlijk leven, maar dan in papiervorm. Vier keer per jaar ploft er bij jou op de mat een dik nummer vol inspiratie. Ga mee op reis, geniet van cultuur, lees over gezondheid, onze community en veel, veel meer.  Klup Magazine