Mei staat in het teken van Vitaliteit! We zijn daarom heel blij met de vele activiteiten (te herkennen met in de titel ‘Vitality’) en hopen dat jullie mee gaan doen aan deze vitale activiteiten! Op deze manier gaan we samen vitaal de zomer in!

Het waarom achter deze maand

Uit onderzoek is gebleken dat kluppers graag wat meer met een gezonde leefstijl en vitaliteit bezig zouden zijn én daarbij het liefst samen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je alleen lang leuke dingen kan blijven doen (binnen en buiten Klup) zolang je lekker vitaal blijft. Heel belangrijk dus, voor iedere klupper, zo kun je blijven genieten van de Klup-app en daarbij van elkaar!

Een greep uit de activiteiten

In mei staan er allerlei vitale activiteiten voor je klaar in de Klup-app. Zowel geestelijke als fysieke vitaliteit komt hierbij aan bod! Denk aan:

  • Kickboksen
  • Een hersentintelende wandeling (deze is al op 3 mei!)
  • Een disco & classics party
  • Fietstochten
  • Een uitje naar een klimbos

 

De Klup Vitality Experience – in het Olympisch Stadion!

We sluiten deze maand feestelijk met elkaar af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils én op het gras van deze toffe plek! Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, een wandelclinic, jumpsport en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag met een gezellige borrel af!

Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via https://kluppen.nl/vitality. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in! Zien we jou op de 3 juni in het Olympisch Stadion?

Koop je ticket hier!