Vitaal en lekker je vel de zomer in, maar hoe doe je dat eigenlijk? Uit onderzoek onder kluppers is gebleken dat veel van jullie graag wat meer aan hun vitaliteit willen doen. Om hier een handje bij te helpen is vorig jaar de Vitality Experience in het leven geroepen. Op een unieke, hitsorische plek bieden wordt hiermee inspiratie geboden om vitaal en actief de zomer in te gaan. Dit jaar is het tijd voor de tweede editie, dit keer in Utrecht!

Botanische Tuinen Utrecht – 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni is het zo ver, de tweede editie van de Vitality Experience. Na vorig jaar het Olympisch Stadion in Amsterdam, is het dit jaar in de Botanische Tuinen in Utrecht te doen! Het idee van de Vitality Experience is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de Hersenstichting en Klup. Samen met relevante partners is het doel om een divers en inspirerend programma op te zetten waarbij deelnemers op een leuke en positieve manier in beweging komen.

Vitality Experience

Wat je kunt verwachten van de Vitality Experience

Het wordt een Γ©chte ‘experience’, met elkaar genieten in een soort festivalsfeer met voor ieder wat wils. Zo zijn er sportieve activiteiten, denk hierbij aan (salsa)dansen, handbal en yoga. Ook zijn er interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Er komen diverse sprekers langs om wat te vertellen, zoals bijvoorbeeld professor Erik Scherder die ons meeneemt in ons brein en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je fysiek en mentaal gezond blijft.

Het exacte programma wordt in de komende weken bekend gemaakt!

 

Bekijk de website en koop tickets 

Deze unieke ervaring wil je niet missen! Je kunt een ticket kopen via onderstaande blauwe knop. Dit ticket geeft je toegang tot de Botanische Tuinen in Utrecht, een uitgebreid en divers programma en een Vitality Experience drinkfles!

Zorg dat je erbij bent en ga samen met ons vitaal de zomer in β˜€οΈ

Koop je ticket hier!
Vitality Experience