Het is zomer! En wat is er leuker dan het water opzoeken met lekker weer? Nou daar is wel een antwoord op, namelijk het water opzoeken en daar een toffe activiteit ondernemen met andere kluppers! Je leest in deze blog over allerlei activiteiten in en om het water! Heb jij je zwembroek of bikini al klaarliggen?

Geniet van een zonsondergang πŸŒ…

Tijdens een sunset cruise kun je genieten van de mooiste zonsondergangen. Wil je een gezellige avond ontspannen afsluiten? Rij dan naar Galamadammen in Friesland! Op een historische rondvaartboot vaar je in drie uur door mooie Friese dorpen en natuurgebieden. Ook wordt er door de capitein wat vertelt over de regio. De cruise is te boeken tussen juni en september! Waar wacht je nog op?

Zeevissen op de Waddenzee 🎣

Wil je testen of je echte zeebenen hebt? Dan ben je bij deze activiteit aan het juiste adres. Trotseer de zee op een echt schip. Vaar een dag op de Waddenzee en vis op allerlei soorten vis. Aan boord kun je ook nog genieten van het prachtige uitzicht en een hapje en een drankje.

Suppen in Dokkum πŸ„

Beleef de stadsgrachten van Dokkum vanaf de Sup. Suppen in helemaal in, en zeker de moeite waard om een keer te proberen. Kun jij op de grachten van Dokkum op de Sup blijven? Geniet van het mooie uitzicht op een sportieve manier.

Huur een kano πŸ›Ά

Heb je zin in nog wat meer actie op het water? Huur dan een kano! Dit kun je bijvoorbeeld doen in Breda. Vaar door de prachtige natuur en langs mooie gebouwen. Je vaart dus langs allerlei bezienswaardigheden die de stad rijk is. Je ziet Breda op deze manier van een hele andere kant. Sluit je dag af met een drankje op een van de vele terrassen die in Breda te vinden zijn.

De WaterBike πŸ’§

In Breda is nog een andere sportieve activiteit op het water te vinden, namelijk de WaterBike. Je vraagt je misschien af, fietsen over het water, kan dat? En of dat kan! De WaterBike is namelijk de nieuwe manier om vanaf het water de stad te ontdekken. Je kunt ook kiezen voor een tandem WaterBike voor nog meer plezier samen met andere kluppers.

Waterjump πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ

Ben je een echte waaghals? Probeer dan waterjump Brouwersdam, aan het Grevelingenmeer. Waterjumpen is een variatie op het tv-programmaΒ Met Glans van de Schans. Op een schans van 8 meter hoog en 25 meter lang maak je een sprong die eindigt in het water. Je kunt dit doen met een matje, een band of zelfs in een treintje van mensen. Zijn jij en je klupvrienden echte durvers? Dan moeten jullie dit zeker eens proberen.

Fietsen op of aan het strand 🚲

Wat natuurlijk niet achter kan blijven is het fietsen. Neem je fiets mee en ga op pad. Er zijn veel routes te vinden langs stranden, over boulevards of door de duinen. Voor iedereen wat wils dus. Welk plekje wil jij nog graag ontdekken op de fiets?

Wat een boel activiteiten kun je ondernemen in en om het water. De mogelijkheden zijn oneindig. Heb jij hier iets tussen zien staan wat je leuk lijkt? Of heb je zelf een goede aanvulling op dit lijstje? Laat dat dan vooral weten! Ohja, en heb je een activiteit gevonden die je wel ziet zitten? Maak dan een activiteit aan in de Klup app.