Vitaal en lekker in je vel de zomer in, maar hoe doe je dat nou? Uit onderzoek onders kluppers is gebleken dat veel van jullie graag wat meer aan hun vitaliteit willen doen. Om hier een handje bij te helpen is de Klup Vitality Experience in het leven geroepen. Op een unieke en historische plek wilden we inspiratie bieden om vitaal en actief de zomer in te gaan. Bekijk hier hoe het er aan toe ging!

De eerste Vitality Experience

Op vrijdagmiddag 3 juni was het zover, de eerste editie van de Klup Vitality Experience. Het idee van de Vitality Experience is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de Hersenstichting en Klup. Samen met relevante partners was het doel om een divers en inspirerend programma op te zetten waarbij deelnemers op een leuke en positieve in beweging komen. Dit gecombineerd met een historische plek als het Olympisch Stadion en prachtig weer is een succes gebleken!

Verschillende activiteiten

Deelnemers hadden uiteindelijk de keuze uit 19 verschillende activiteiten. Van ‘Kwik Bridge’ van de Bridgebond en ‘Kubben’ met Doordoeners tot veilig boksen, dansen en yoga. Om 14.00 stroomde het stadion vol met honderden deelnemers en spatte de gezelligheid er vanaf. Erik Scherder opende het evenement samen met Koko Beers (Persvoorlichter Hersenstichting) en Michiel van den Berg (Oprichter Klup). Deelnemers konden deelnemen aan drie verschillende activiteiten en tussen de rondes door was er uiteraard voldoende tijd om te genieten van een gezond drankje, de zon en nieuwe ontmoetingen.

Als organisatie zijn wij uiteraard razend enthousiast en kijken we uit naar een volgende editie, wellicht in het najaar of voorjaar 2023. Ook de deelnemers waren blij en vonden het een bijzondere manier om nieuwe dingen te ontdekken.

Enthousiaste kluppers!

Wat een geweldig mooie middag was dit! Er gaat een wereld vol sportgenot open

Ciel

Klupper

Heel erg leuk om op deze historische plek nieuwe ideeën op te doen voor een gezond en vitaal leven! Genoten van de sfeer en fijne organisatie. Een echte pretstof activiteit!

Laetitia

Klupper

Vitality Experience wandelen

Iedereen bedankt!

Dit evenement hebben wij niet kunnen organiseren zonder al onze partners en in het bijzonder willen we Doordoeners, de Bridgebond en de Hersenstichting noemen die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Doordoeners inspireert en helpt 50-plussers aan een leuke nieuwe job. De Bridgebond probeert op een vernieuwende manier mensen te enthousiasmeren voor bridge. En de Hersenstichting heeft als doel de (hersen)gezondheid in Nederland te verbeteren.

Hopelijkgeniet je van het kijken naar de foto’s en de aftermovie van het evenement. Ben jij er de volgende keer (weer) bij of ben je enthousiast? Deel dan de aftermovie op Facebook!

Op naar een vitale zomer! ☀️

 

Bekijk de foto’s hieronder!