Klup, de uitgelezen plek om als actieve 50-plusser nieuwe mensen te leren kennen. Dit alles op een laagdrempelige manier, niks moet alles mag. Als je net een nieuwe klupper bent is het misschien allemaal een beetje spannend. Jezelf aanmelden voor een activiteit met voor jou allemaal vreemde mensen. Dit hoeft het zeker niet te zijn! Bij Klup ontmoet iedereen graag nieuwe mensen.

Nieuwe mensen leren kennen

Een nieuwe stad, nieuwe baan, een nieuwe start, het kan allemaal. Je bent op zoek naar contacten in je nieuwe omgeving die net als jij zin hebben om samen toffe dingen te ondernemen. Het kan heel verfrissend zijn om activiteiten te ondernemen met mensen die je op voorhand nog niet kende. Het fijne is, dat je activiteiten kunt ondernemen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij!

Online vrienden maken

Achter je schermpje naar activiteiten kijken om te ondernemen, de drempel voelt hierdoor misschien wat hoger om daadwerkelijk deel te nemen aan een activiteit. Peter vertelt in onderstaande video duidelijk waarom het juist leuk is om nieuwe mensen te ontmoeten. Je ontmoet je hele leven lang al nieuwe mensen, ook tijdens de eerste keer bij Klup!

 

Je eerste activiteit!

Het is tijd, voor je eerste activiteit. Er zijn genoeg laagdrempelige activiteiten te vinden in de Klup-app. Zo staan er altijd prachtige wandelingen door heel Nederland in de app, gaan kluppers regelmatig met elkaar een hapje eten, of vieren ze feestjes met elkaar. Ben je op zoek naar een wat grotere activiteit? Lees dan nog even verder! Want 3 juni is het tijd voor een groot Klup-evenement! Waar wacht je nog op? Neem deel en geniet net als Peter van nieuwe vriendschappen en ervaringen!

Nieuwe Mensen

De Klup Vitality Experience – in het Olympisch Stadion!

We sluiten deze maand feestelijk met elkaar af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils én op het gras van deze toffe plek! Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, een wandelclinic, jumpsport en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag met een gezellige borrel af!

Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via https://kluppen.nl/vitality. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in! Zien we jou op de 3 juni in het Olympisch Stadion?

Koop je ticket hier!