Mei staat in het teken van Vitaliteit! We zijn daarom heel blij met de vele activiteiten (te herkennen met in de titel ‘Vitality’) en hopen dat jullie mee gaan doen aan deze vitale activiteiten! Op deze manier gaan we samen vitaal de zomer in!

Smove!

Smove stimuleert jouw weerbaarheid door je dagelijks 10 minuten mentaal & fysiek uit te dagen. Ontdek welke toffe challenge er deze week voor je klaar staat. Geen zorgen, smove kan onder werktijd en in je dagelijkse outfit, dus kom slim in beweging

  • Tip: smove samen. 
  • Tip: voel geen gêne, niet altijd alles lukt de eerste keer – zelfs niet bij topsporters – en dat is nou juist de bedoeling, dus okay!
  • Feitje: 100% van de deelnemers kunnen niet smoven zonder te lachen. FUN.

Deze week vind je de Smove video via deze blog. Vanaf nu zal er iedere zondag van de maand mei een nieuwe Smove video te vinden zijn op de nieuwsfeed van de Klup-app! Mis deze zeker niet, blijf fit en vitaal met elkaar.

Naar de activiteit

Challenge van de week: smart head to toe!

Iedereen kent het liedje hoofd-schouders-knie en teen. Een simpel versje waarbij je op de melodie de genoemde lichaamsdelen moet aanraken. smove voegt daar een mentale uitdaging aan toe. Lukt het jou om hardop mee te zingen, maar vervolgens omgekeerd de handelingen uit te voeren? 

Ready? Let’s smove! – Smart move 

Bekijk de video!

Klik op de afbeelding en bekijk de video!

Smove vragenlijst

Wanneer je hebt meegedaan aan deze activiteit horen we graag wat je ervan vond! We zouden het fijn vinden als je daarom een paar vragen invult voor ons via onderstaande button

Naar de vragenlijst

 

De Klup Vitality Experience – in het Olympisch Stadion!

We sluiten deze maand feestelijk met elkaar af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils én op het gras van deze toffe plek! Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, een wandelclinic, jumpsport en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag met een gezellige borrel af!

Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via https://kluppen.nl/vitality. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in! Zien we jou op de 3 juni in het Olympisch Stadion?

Koop je ticket hier!