Een week geleden ontvingen wij een mooi en leuk bericht van klupper Constance. Niet alleen gericht aan het Klup team maar zeker ook aan alle kluppers. Ik hoop dat het verhaal van Constance meer mensen aanspoort om lekker mee te doen met activiteiten, ongeacht welke leeftijd.

Het bericht van Constance

“Misschien niet gebruikelijk maar ik vind het leuk om mijn gevoel betreffende Klup te delen met jullie”, aldus Constance. “Ik ben een van de oudste kluppers en ben van huis uit een organisator. Vandaar dat ik regelmatig iets organiseer. Jammer genoeg kan ik niet alles meer, zoals kilometers wandelen en fietsen met mijn twee kunstheupen. In het drukke verkeer en de smalle wegen, is het te riskant geworden. Maar niet getreurd, wat ik wél kan doe ik met plezier en liefde. De kluppers zijn heel belangrijk voor mij omdat je als je ouder wordt elke keer een stukje inlevert, maar ook afscheid moet nemen van familie of vrienden”.

Bekijk het profiel van Constance

Constance

Nieuw bij Klup

Toen ik mij aansloot bij  Klup had ik geen idee, wat het was en hoe het werkte. Ik zag activiteiten met jonge mensen (50+ in mijn ogen) en vroeg me af: “oeps, vindt men mij niet te oud?!” Ik durfde niet echt een activiteit te organiseren maar trok de stoute schoenen aan en probeerde het. Enkele jonge mensen reageerden, maar geen leeftijdgenoten. Ik dacht, waarom reageren die niet? Zitten ze dan toch achter de geraniums? Toen heb ik een activiteit georganiseerd voor specifiek 65+. Daar reageerden 10 mensen op. Gelukkig, dacht ik; het leeft. Het etentje werd een succes. Een keer kreeg ik een berichtje dat ik discrimineerde omdat ik op de Klup app 65+ had gezet. Daar moest ik even om lachen. Ik leerde hiermee dat er mede leeftijdgenoten waren. En ik zeker niet wilde discrimineren. Toen ik meerdere activiteiten begon te organiseren kwam ik tot de conclusie dat er veel 50+ reageerden. En dat vond ik leuk! Elke keer weer werd het een klein feestje.

Constance

Het verrijkt je leven!

Door Klup heb ik veel leuke mensen leren kennen. Dat heeft gezorgd dat mijn leven veel leuker is geworden, ondanks zware tijden. Zolang ik kan blijf ik met liefde leuke activiteiten organiseren in mijn laatste levensfase. Ik ben 78 jaar, mankeer van alles, maar sta rechtop in de wind. Dankjewel lieve mensen die op mijn activiteiten reageren.  Dank aan Klup die dit mooie initiatief gerealiseerd heeft. 

Maak een activiteit aan in de Klup-app

Hoe leuk zou het zijn om samen op pad te gaan. Bijvoorbeeld met Constance, of met andere kluppers! In de Klup-app zijn allerlei activiteiten te vinden, er zit voor iedereen wel wat tussen. Neem dus zeker een kijkje en geniet samen van het leven.

Maak een activiteit aan!