Klupper Constance stuurde ons een leuk berichtje. Wat een normale dag leek, bleek zomaar een speciale dag te zijn! Lees snel verder en misschien kun je nog aansluiten bij de activiteit die ze voor morgen gepland heeft staan, een hippie picknick!

(LET OP DE ACTIVITEIT HEEFT ONDERTUSSEN AL PLAATSGEVONDEN)

Constance vertelt over haar dag

“Wat kan een dag zomaar ineens heel leuk worden. Woensdag 28 juni, ik rijd naar het standwandelpark om mijn laptop met muziek te controleren. De reden hiervoor is dat ik 9 juli een hippie picknick organiseer in het stadswandelpark in Eindhoven. Daar moet natuurlijk muziek bij! Ik controleer het geluid, want het moet zonder internet. Het geluid klinkt perfect. Voor de zekerheid klik ik nog een nummer aan en ben blij dat het opnieuw lukt.”

“Voldaan stop ik mijn laptop weer in de laptoptas, wandel terug naar mijn auto en besluit om even naar de stad te gaan. Ik parkeer mijn auto en loop naar de stoplichten. Ik moet naar de telefoonwinkel om een kleine storing op mijn mobiel op te lossen. Ik heb pech, de winkel wordt verbouwd. Maar gelukkig zit er een stuk verderop nog eentje. Daar loop ik naartoe.”

“Ik word aangesproken door 2 jonge mensen. Een met een microfoon en de ander met een camera. Ze vragen of ze iets mogen vragen over het milieu. Ik heb alle tijd en zeg dus ja. Het wordt een gevarieerde babbel. Over de vervuiling in de stad, over eten, over ouderen. En zo kom ik op de activiteit die ik 9 juli organiseer in het park. Ik vertel enthousiast wat ik van plan ben. Ze kijken me verwonderd aan. Ik reageer hierop. Dat verwacht je niet he, van een bijna 80-jarige! Tja, werkpaarden en luxe paarden.”

“Ik ben een werkpaard met al mijn gebreken, organiseer (kleine) activiteiten. Achter de geraniums zitten, daar ben ik nog niet aantoe. Het gesprek is leuk en ze worden beide steeds enthousiaster. Wij zijn van de TV 040 antwoord de interviewster. Wat leuk, antwoord ik.”

Het zijn de kleine dingen die het doen

“Het organiseren zit me in het bloed. Ik vertel dat ik bij een club ben aangesloten, een club die de naam Klup draagt. Ook bij Klup organiseer ik activiteiten. Ik ben iemand die voor het goede doel gaat, de eenzaamheid die er overal is een beetje verlichten. Samen brengen door kleine activiteiten te orgasniseren. Plezier maken kost niks!”

“Voor de activiteit heb ik gevraagd, als het kan, om zoveel mogelijk in een hippie outfit te komen. En ook heb ik gevraagd of als mensen een instrument spelen ze deze mee willen nemen. Ik heb folders gemaakt en de activiteit op facebook gezet.”

“Ik krijg er steeds meer positieve energie van, en zo is mijn slogan dus ook positief denken helpt. Het zijn de kleine dingen die het doen.”

hippie

Klik op de afbeelding en meld je aan

De Hippie Picknick activiteit

Morgen is het dan zo ver, de hippie picknick van constance. Meld je, als je tijd hebt, zeker aan voor deze activiteit. Het belooft erg gezellig te worden. Klik op onderstaande button om jezelf aan te melden!

Meld je aan voor de activiteit