Misschien heb je het al voorbij zien komen: Casa Maxima! Dit is hét vakantiehuis ván en vóór kluppers in Italië. Voor slechts €75 per week kun je samen met andere kluppers genieten van het prachtige Italië. Kluppers Guus en Thea runnen deze plek en stellen het huis uitsluitend ter beschikking aan kluppers. Dus, heb jij nog geen vakantieplannen? Meld je dan snel aan voor een week in Casa Maxima!

Casa Maxima

    De plek

    Casa Maxima opent haar gastvrije deuren voor alle kluppers die samen een fantastische tijd willen beleven in het rustieke plaatsje San Giacomo Vercellese, gelegen in Noord-Italië, op ongeveer 1100 km van Amsterdam. Trommel je Klup-vrienden op en boek een week (of 2 of 3) op deze bijzondere plek. Het huis beschikt over drie tweepersoonskamers, twee badkamers en een ruime keuken. Het is in 2022 grondig gerenoveerd.

    maxima

    Boekingsproces

    De initiatiefnemers van Casa Maxima hebben speciaal voor kluppers een hand-out gemaakt waarin precies beschreven staat hoe je kunt boeken en waar je in de app de activiteit ‘Casa Maxima’ kunt vinden. In deze activiteit kun je ook al je vragen stellen.

    Waar wacht je nog op?

    Zie je jezelf (voor een prikkie!) al afreizen naar Italië? Genieten van lange zomerse avonden, de prachtige natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen? Wacht niet te lang en neem voor vragen contact op met de organisatie van Casa Maxima. Via onderstaande button ga je naar de activiteit en op de Newsfeed in de app vind je ook de brochure voor alle informatie. (De brochure is ook te vinden door HIER te klikken).