Het krieken van de ochtend, de zon schijnt op de fruitbomen. Een dag vol nieuwe avonturen begint op Camping Stad en Land. Eerst koffie! Krantje erbij. Niks moet en genieten gaat hier gewoon vanzelf. Camping Stad en Land is een kleinschalige charmecamping in het hart van de Betuwe, de fruittuin van nederland, waar in april en mei de fruitbomen roze en wit kleuren. Vanaf de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen door de Betuwe.

Camping Stad en Land zoekt jou!

Onze oud-communitymanager van Klup: Judith, opende vorig jaar haar eigen sfeervolle en gezellige camping. Voor het aankomende kampeerseizoen zoeken ze extra hulp op de camping! Een persoon of echtpaar die het, samen met Judith en Michiel, de campinggasten naar hun zin wil maken. Het liefst een handige en enthousiaste klupper die af en toe een oogje in het zeil kan houden en kan helpen met hand- en spandiensten. Denk hierbij aan tuinieren, grasmaaien, het sanitair bijhouden of helpen bij de gezellige pizza avond. In ruil voor af en toe wat van dit soort klusjes op de camping, is er een gratis seizoenskampeerplaats beschikbaar!

Camping Stad en Land

Ben je enthousiast geworden?

Dus hierbij een oproep aan alle kluppers: hou je van kamperen, heb je een eigen kampeermiddel en zoek je een verrassende en actieve invulling van het voorjaar en/of zomer? Neem dan snel contact op met Judith via: 06-14030199. Voor meer informatie over de camping kun je kijken op www.campingstadenland.nl.

Kom jij langs met Klupkorting?

Kampeerkorting!! Speciaal voor Klup biedt Judith een kampeerkorting aan in april – mei – juni, van 15% op het kampeernachttarief (m.u.v. hemelvaart en pinksteren, dan zit de camping al vol). De camping gaat open vanaf 15 april. In april en mei kun je de Betuwse bloesem beleven en juni is een heerlijke ‘voorzomermaand’. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je Judith bellen of een mailtje sturen naar welkom@campingstadenland.nl en melden dat je van Klup bent!

TIP: Het is echt een gezellige camping, er wordt regelmatig met elkaar koffie gedronken en bij genoeg animo is er wekelijks een ‘aanschuiftafel-pizza-avond’.

Maak een activiteit aan

Camping Stad en Land