Kluppers Arlinda en Ruud leerden elkaar kennen via de eerste Klup activiteit van Ruud. Van vriendschap kwam liefde, en het liep zelfs uit tot een huwelijk! Ben je benieuwd naar ze geworden? Het hele verhaal lees je hier onder! 🤩

Wie zijn Arlinda en Ruud?

Klupper Arlinda is al lid van Klup sinds 2017! Dat is al een hele tijd. Ondertussen heeft ze deelgenomen aan 169 activiteiten, dat is niet niks. Ook Ruud heeft niet stilgezeten nadat hij in januari 2018 lid werd van Klup. Op zijn teller staan inmiddels 84 activiteiten. 

Het eerste Klupuitje

In februari 2018 leerden we elkaar kennen bij Ruud’s eerste Klupuitje en Arlinda’s tweede Klupuitje: bowlen in Heiloo. We zaten bij elkaar aan tafel bij het diner en we maakten samen grapjes met onze tafelgenoten. We hadden dezelfde humor. Bij ons volgende Klupuitje “dansen bij Soulboat” herkenden we elkaar bij binnenkomst en we gingen samen de dansvloer op. Ook dat was heel gezellig!

Arlinda Ruud

📸 Lucien Kroon Fotografie

Elkaars beste Klupvriendje

Daarna werden we 1,5 jaar elkaars beste Klupvriendje. Altijd heel blij om elkaar te zien en we zorgden ervoor dat we altijd bij elkaar in de buurt zaten. Allebei waren we in eerste instantie bij Klup gekomen om plezier te hebben en beslist niet op zoek naar een partner. Maar… de “Klup”-vriendschap schoof steeds meer op naar een echte vriendschap en uiteindelijk de liefde.

Een sprong in het diepe

Op 9 juni 2019 sprongen we wat dat laatste betreft in het diepe. We waagden de sprong en we vonden uiteindelijk de liefde. Het huwelijk op 9 juni dit jaar voelt als een bekroning van onze liefde voor elkaar. We zullen Klup altijd dankbaar blijven, want zonder Klup waren we niet in elkaars leven gekomen.

Arlinda Ruud
📸 Lucien Kroon Fotografie

Zien we jou bij Klup?

Wil jij er ook samen op uit, nieuwe mensen ontmoeten en op de hoogte blijven van het laatste Klupnieuws? Download dan snel de Klup-app!

Download de Klup-app