Organiseren is leuk maar kan ook spannend zijn. Daarom hebben we de mede-organisator functie ontwikkeld in de app. Je kunt op deze manier samen met iemand anders organiseren. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze optie. En we zijn op zoek naar kluppers met inspirerende verhalen hierover. Deze week het verhaal van Angelique, die actief is in Amersfoort!

Vertel, wie ben je en waarom ben je lid geworden van Klup?

“Ik ben Angelique, woon in Amersfoort en ben lid geworden omdat een vriendin lid was en ik hierdoor nieuwsgierig was geworden. De eerste maanden was ik niet echt een actief lid. Door corona was ik behoorlijk eenzaam geworden en dacht er is maar 1 manier om hieruit te komen en dat is zelf erop uit gaan en mensen ontmoeten.”

Kun je jouw eerste activiteit nog herinneren? En wat vond je hiervan?

“Ja, dat was de Klup Promotour, ik vond het wel oké om als eerste te doen.”

Wanneer ben je begonnen met organiseren?

“Dit is mijn eerste activiteit, dus pas heel recent! En ik heb nog geen ervaring, spannend!”

Oh leuk! En waarom ben je gaan organiseren?

“Ik vind het leuk dat je zelf alles in eigen hand hebt. Je kan doen wat je zelf leuk vindt, wanneer je tijd hebt en ook nog eens met leuke mensen.”

Win-Win! Waarom ben je de “mede-organisator” functie gaan gebruiken?

“Omdat ik zelf nog nooit wat heb georganiseerd en ik het best wel spannend vind, wilde Ellen me hierbij helpen. Ook is het fijn als je dingen samen kan overleggen en kun je van te voren al samen plezier hebben over de activiteit.”

Goed idee dan inderdaad om samen te organiseren. Wat is jouw ervaring over het samen organiseren? Wat zijn volgens jou de voordelen (en wat kan er ook beter?)

“Ik vind het erg fijn dat er iemand bij is die al heel veel ervaring heeft met organiseren en dat ze me hierbij wil helpen zodat het minder spannend is. Samen organiseren is ook veel leuker dan alleen.”

Heb je tips voor andere (beginnende) organisatoren?

“Heel makkelijk: vraag aan iemand die al veel heeft georganiseerd of diegene je wil helpen.”

Maak een activiteit aan met een mede-organisator!

Ben jij geïnspireerd geraakt? Maak een activiteit aan mét een mede-organisator!

Maak een activiteit aan met mede-organisator

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen