Organiseren is leuk maar kan ook spannend zijn. Daarom hebben we de mede-organisator functie ontwikkeld in de app. Je kunt op deze manier samen met iemand anders organiseren. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze optie. En we zijn op zoek naar kluppers met inspirerende verhalen hierover. Deze week het verhaal van Angela, een enthousiaste organisator die mede op weg is geholpen door Kluphost Arjen.

Vertel, wie ben je en waarom ben je lid geworden van Klup?

“Mijn naam is Angela van Etten, 67 jaar oud, woonachtig in Doetinchem en ik ben sinds 16 oktober 2023 gepensioneerd. Mijn pensionering is ook de reden dat ik lid geworden ben van Klup.”

Goede reden! Kun je jouw eerste Klup activiteit nog herinneren?

“Jazeker, mijn 1e activiteit was een open repetitie bij een zangkoor in Zelhem. Dat was heel gezellig en daarna ben ik nog naar een concert in kerstsfeer geweest in Theater Amphion in Doetinchem. Dat werd uitgevoerd door het douane-orkest en was heel mooi en sfeervol. Mijn 3e activiteit was een gezellige Koningsdag in Winterswijk met ook weer een concert. Deze 3 activiteiten waren allemaal georganiseerd door Etta.”

Angela

En toen dacht je: dat kan ik ook?

“Nou inderdaad. De geocache-dag in Zutphen was de eerste activiteit die ik zelf heb georganiseerd samen met Arjen. Ik had bij alle Klup-activiteiten nog niets kunnen vinden met betrekking tot geocachen en daarom besloot ik zelf zoiets te gaan organiseren.

Kijk, dat is het voordeel van zélf iets organiseren. En waarom ben je de mede-organisator functie gaan gebruiken?

“Tijdens de Koningsdag in Winterswijk bood Arjen aan om dit samen te organiseren en dat leek mij voor de 1e keer heel handig. Ik had de tekst voor de activiteit gemaakt en eerst naar Arjen gestuurd om te kijken of er nog dingen ontbraken. Verder hebben we samen overlegd wat handige parkeerplekken zouden zijn. Tijdens de dag zelf was het ook leuk dat Arjen die in Zultphen woont en ons naar binnen lokte bij een leuk snoepwinkeltje. Daar kregen we een mooi verhaal te horen over de herkomst van drop en de ontwikkeling door de tijd heen en onderwijl kregen we steeds weer een ander dropje aangeboden om eens goed te proeven.”

Angela

Leuk! En een extra toevoeging aan de activiteit. Hoe verliep de samenwerking?

“Ik ben tevreden over de samenwerking met Arjen en fijn dat ik mijn vragen kon stellen aan hem. Verder had ik de route goed voorbereid en alvast verkend zodat ik zeker wist dat we aan het eind ook de “schat” zouden kunnen vinden. We hebben erg geboft met het weer want zo’n 10 minuten nadat we klaar waren begon het flink te regenen.”

Maak een activiteit aan met een mede-organisator!

Ben jij geïnspireerd geraakt? Maak een activiteit aan mét een mede-organisator!

Maak een activiteit aan met mede-organisator

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen