Je hebt ze misschien de afgelopen tijd wel voorbij zien komen, de kluppers met een ‘Kluphost badge’ in de Klup-app. Kluphosts zijn actieve, positieve kluppers die ervaring hebben met het organiseren van activiteiten. De grootste taak van ze is het welkom heten en het op weg helpen van nieuwe kluppers. In deze blog lees je over de activiteiten van Kluphost Wilma en zie je een filmpje waarin zij onder andere uitlegt hoe ze te bereiken is!

Kluphost Wilma

Wilma is een enthousiaste klupper en dus ook Kluphost! Ze is dit in Amstelveen en omstreken. Nieuwe kluppers wegwijs maken is waar ze zich onder andere mee bezig houdt. Daarnaast houdt ze van films, uit eten gaan, de natuur, musea, workshops, wandelen, dansen en nog veel meer! Boven al houdt ze ervan om een goed gesprek te voeren met andere kluppers. Zoals je ziet vindt Wilma veel dingen leuk, neem zeker een keer deel aan een van haar activiteiten of stuur haar bijvoorbeeld een berichtje als je vragen hebt.

Benieuwd geworden naar Wilma? Klik dan op onderstaande blauwe knop en neem een kijkje op haar profiel of stuur haar een contactverzoek!

Klik hier voor het profiel van Wilma

Leuke activiteiten

Hieronder zie je een aantal activiteiten die ze georganiseerd heeft! Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een eigen activiteit? Bekijk deze dan zeker even.

Kluphost in de spotlight Wilma

Hieronder de video waarin Wilma vertelt over het Kluphost zijn.