Zuiderzeelicht 2023

Vanaf 16 december 2023 t/m 7 januari 2024 is er de vijfde editie van Zuiderzeelicht in het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum. Wandel in de avonduren door de sfeervol verlichte straatjes en laat je meeslepen door het aangrijpende verhaal over een eigenzinnig meisje dat Volendam voorgoed zou veranderen. Presentator Kees Tol neemt je mee, terug in de tijd, ver voor de visserij, klederdracht en muziek. Via licht, beeld en geluid komt de legende over het waterveulen van Volendam stukje bij beetje tot leven.
Voor Kluppers heb ik deze activiteit aangemaakt om op 22 december dit met een kleine groep te beleven. Boek je tickets online voor deze belevenis. Ik heb het tijdslot op 19:30 uur gezet. Uiteraard ben ik er zelf ook. Parkeren kan aan de Kooizandweg. De ingang voor Zuiderzeelicht is bij de dienstingang, dus niet via de stadsingang aan de Wierdijk in Enkhuizen. Entree is voor MJK en Vriendenloterij VIPkaart houders gratis. Wel A Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Van Gogh Museum, vertrek van station Hoorn

29 November 2023 | 11:25 Stationspl... 5 plekken beschikbaar Saskia

Spelletjesmiddag in Middenhof

29 November 2023 | 13:25 tot 29 November 2023 | 17:00 Doctor Wil... 6 plekken beschikbaar @nit@

Grote najaarstentoonstelling: De vrouwen van Soestdijk

29 November 2023 | 13:00 Amsterdams... 8 plekken beschikbaar Ali

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app