Zondagse wandeling

Beste wandelaars, het weerbericht ziet er niet best uit voor morgen we verplaatsen deze wandeling naar volgende week zondag, zelfde tijd, zelfde meid .
Wie wandelt er mee op Zondag 18 februari door de Amsterdamse waterleiding duinen. We verzamelen bij de kaartjes automaat bij de ingang van Panneland OP het parkeerterrein! Parkeren € 2.-, toegang € 1.50 pp. We vertrekken om 11.00 uur en maken een stevige wandeling van 8 km. Voor u inschrijft bedenk goed of u deze dag kan en de stevige wandeling aan kan. We lopen rond 4 -5 km per uur. Na afloop eventueel een drankje of lunch bij de Boshut. We volgen de blauwe paaltjes. Mocht het weer te slecht/nat zijn stellen we de wandeling uit, hou de App in de gaten, zaterdag-avond beslis ik of de wandeling door gaat. Ps er kunnen geen honden/hondjes mee!!!
Deze route loopt langs de Pannelanderveldjes waar ooit een duinboerderij stond. De veldjes, die werden gebruikt voor de aardap Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen en kluppers ontmoeten

20 February 2024 | 10:30 Johanniswe... 8 plekken beschikbaar Hetty

Avondwandeling Willemstad

20 February 2024 | 19:00 Havenhoofd... 6 plekken beschikbaar Rian

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app