Zondagmiddag live muziek

Calidus

Pop/Rock

Calidus is een band van broers en vrienden, en dat stralen ze uit zodra ze op het podium stappen. Ze zijn een 100% independent pop/rock band herkenbaar aan een zweverig geluid en meeslepende melodieën in een pop/rock jasje. Een shimmerende gitaar, heldere piano klanken, creatieve drums en een unieke zang vormen het eigen repertoire waar ze nu mee optreden. Calidus grijpt de aandacht van alle luisteraars met een moede mix van popnummers, ballades en energieke rock songs en weet de aandacht vast te houden door het opbouwende karakter van de tracks en het verhaal wat verteld wordt door de muziek.
Een zweverige gitaar, een heldere piano, strakke drums en de stem van Jochem Numan zijn de grondtonen van Calidus. Hun eerste EP – Meet My Expectations – is een reis door emotionele ballads en krachtige anthems met allemaal de herkenbare Calidus sound

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom 010 VrijMiBo #97

9 December 2022 | 16:00 Van der Ta... Geen limiet Hans S

THE Christmas Show

9 December 2022 | 19:00 Princenhag... 11 plekken beschikbaar Jacqueline.

Touch of TOTO Tribute band

9 December 2022 | 20:00 tot 9 December 2022 | 23:30 Oliemolens... Geen limiet Alie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app