Zomeravondconcert in de tuin van het Rotterdamse stadhuis

Een heerlijk zomeravond-concert in de prachtige tuin van het Rotterdamse stadhuis.
Ik heb 4 kaartjes gereserveerd. ⚠️Alleen aanmelden als je echt meegaat. Niet onnodig een plek bezet houden. Afmelden zonder tegenbericht wordt niet gewaardeerd⚠️

Op 65 meter hoogte zit stadsbeiaardier Richard de Waardt in zijn muzikale cockpit. Hij is te zien op een groot beeldscherm in de tuin. Richard speelt muziek uit zijn Groot Rotterdams Songbook. Muziek uit heel de wereld, een liedje voor iedere Rotterdammer. Hij speelt ze niet alle 170, maar zal een kleurrijke selectie ten gehore brengen aan het publiek in de tuin.

De carillonmuziek wordt afgewisseld met muziek in de tuin, dichtbij het publiek, gespeeld door de Oekraïense Rotterdammer Maryana Golovchenko met haar Trio SonCe.

De tuin gaat open vanaf 19:30 uur en dan kunt je genieten van een lekker kopje koffie naar keuze in de centrale hal van het stadhuis (ko Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tentoonstelling Prado in Breda

23 September 2022 | 13:00 Valkenberg... 6 plekken beschikbaar annemarie

Paleis op de Dam

23 September 2022 | 13:00 Nieuwezijd... 6 plekken beschikbaar Ellen

Bevrijdingdag Nuenen

23 September 2022 | 13:00 tot 23 September 2022 | 17:00 "Het Kloos... 10 plekken beschikbaar Constance

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app