Zeiltocht bij volle maan

Wij ervaren de nacht van 13 op 14 juni de getijdenwerking, het prachtige licht en de schoonheid van de Volle Maan boven het water van de Oosterschelde. 

Je wordt die maandag om 16.00 uur verwacht aan boord van de Stoere Eenvoud in de haven van Tholen. Na een korte kennismaking met het schip en zijn bemanning maken we los en zetten we koers naar de Bergsediepsluis. Onderweg wordt er een lekkere warme maaltijd geserveerd. Voor de liefhebber geeft de schipper uitleg over de invloed van de maan op de werking van Eb en Vloed.

 Tussen de droogvallende platen laten we de zeilen zakken, gooien we het anker uit en zoeken we een ligplaats op het dek. We gaan genieten van het geluid van klankschalen vanuit de kuip dat zich vermengt met het geluid van de kabbelende golven tegen de wanden van het schip. Na de klankschalensessie kun je zelf bepalen of je aan dek wilt blijven slapen of  één van de kooien benedendeks op gaat Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Relaxen aan het waalstrand

10 August 2022 | 13:30 tot 10 August 2022 | 20:00 Waalstrand... Geen limiet Jolande

Strand picknick Kijkduin – Den Haag

10 August 2022 | 17:45 tot 10 August 2022 | 22:00 Machiel Vr... 8 plekken beschikbaar Pip

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app