Zeilen op de Wadden

EERST GOED LEZEN,DUS NIET DIRECT AANMELDEN !

ER IS ALLEEN NOG EEN PLEK VOOR EEN HEER !

Een prachtige lange midweek met zondagavond als opstap varen op de Wadden met een authentieke klipper, de Aldebaran,waarbij we afhankelijk van de wind een bezoek kunnen brengen aan Waddeneilanden, zoals Terschelling, Vlieland of Ameland.
Zondagavond wordt je rond 20.00 uur verwacht in de haven van Harlingen en verwelkomen je met een borrelhap en een schippersbitter of ander drankje.
Daarna kun je je nestelen in je hut.
De volgende morgen gaan we vertrekken en zal de wind grotendeels de route bepalen en overleggen we met de schipper in welke plaats we de eerste dag zullen aanmeren. Geen enkele dag is hetzelfde. De schippers Frank en Natalja verwachten van ons dat we regelmatig helpen om de zeilen te hijsen of andere klusjes op de klipper uit te voeren.DUS JE MOET WEL ACTIEF DEELNEMEN MET HET HIJSEN VAN DE ZEILEN ! !< Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

AI WEIWEI IN SEARCH OF HUMANITY

26 February 2024 | 12:00 Museumpark... 5 plekken beschikbaar Suzan

☀️ ✌️ Gezellige avond in het kasteel

28 February 2024 | 18:30 tot 28 February 2024 | 20:30 Heisterbru... 30 plekken beschikbaar Yvette (Kluphost Zuid-Limburg)

Cabaret club

28 February 2024 | 20:15 Raadhuispl... Geen limiet Anco

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app