Yogalates op het strand

Yogalates op het strand

Heb je zin in rustige, op Yoga, Pilates en Tai-Chi gebaseerde bewegingen? In de buitenlucht en met het geluid van de zee?

Ik heb geen opleiding hiervoor gevolgd, maar zit al meer dan 10 jaar op Pilates. Daar doen wij ook altijd een beetje aan Yoga en Tai-Chi. Het programma dat ik heb samengesteld is daarop gebaseerd, het versterkt je onderrug en ontziet je knieën. We doen geen oefeningen voor de conditie, het zijn allemaal rustige en gecontroleerde bewegingen.

Wij verzamelen onderaan strandafgang van Havana. Je kunt hier voor 1 € -alleen contant- naar de wc. Dan gaan we een stukje lopen richting zuid, om een plekje voor onze oefeningen te vinden. Na afloop kunnen we bij Havana nog koffie of thee halen en napraten.
Wat neem je mee: een strandlaken om de oefeningen op te doen. Kleden in laagjes is misschien handig, kun je tussendoor iets uitdoen, als je het warm krijgt. Voor de ont Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bowlen in Houten

10 August 2022 | 18:30 tot 10 August 2022 | 21:00 Meidoornka... 13 plekken beschikbaar Jan-Peter [Klup host Utrecht]

Fryslancup Fierljeppen in het Friese elfstedenstadje Ijlst

10 August 2022 | 18:30 tot 10 August 2022 | 21:15 Sudergoweg... 10 plekken beschikbaar Danielle

Sjoelen met Anita’s

14 October 2022 | 20:00 Markt 7, 5... 5 plekken beschikbaar Anita Haanraats

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app