Xing Rocks! in concert

Als je dit inmiddels landelijk bekende Dordtse rockkoor eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten! Dit stevige en edgy rockkoor weet altijd een blijvende indruk achter te laten. Xing Rocks! is weer volledig opgeladen en zorgt met een nieuwe line-up weer voor een geweldige show:

RECHARGED: Next Level
En Next Level is het zeker! Tijdens het concert brengen we een eerbetoon aan bekende rockartiesten, zowel uit het verleden als het heden. Denk aan muziek van Live, Nickelback, Evanescence, U2, Led Zeppelin en Imagine Dragons. Maar dit keer doen ze dat niet alleen!

Special guests:
LOS – Zanggroep Ladies on Stage
Dit is misschien niet wat je verwacht bij een Xing Rocks! concert, maar deze Vlaardingse ladies gaan on stage helemaal LOS! Met hun moderne stijl, strakke choreografie en een uitgebreid repertoire van pop- en rocksongs maken ze van elk optreden een waar feest! Wie zou dat nu willen mi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rotonde concert

13 April 2024 | 14:00 Rotonde, W... 6 plekken beschikbaar annemarie

Iris Hond: Stellae, hét lig en luister concert te Arnhem

13 April 2024 | 18:15 tot 13 April 2024 | 21:45 Wilhelmina... 7 plekken beschikbaar Daniëlle

Film De terugreis

13 April 2024 | 19:00 Leeuwenbur... Geen limiet Foke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app