Wunderbaum. Online gaat het mis

Wunderbaum speelt live (online gaat het mis) is een voorstelling die een van de meest prangende vragen van deze eeuw niet uit de weg gaat: Hoeveel van onze tijd willen we online doorbrengen?
Acteursgroep Wunderbaum gaat samen met schrijfster Annelies Verbeke op middelbare scholen het sociale media gedrag van leerlingen onderzoeken. Schoorvoetend - want we willen niet oud overkomen - maar met de gedachte dat het hoog tijd is om ern voorstelling te maken over onze schermtijd. Sinds 2008 zijn we hooked. Ons gedrag veranderde, generatiekloven openbaarden zich.
Als ouders en opvoeders zijn we licht tot zwaar bezorgd. En wat voor recht van spreken hebben we als we geregeld zelf scrollend naar een scherm zitten staren als iemand met ons praat? Of als we tot diep in de nacht tussen de series door van de actualiteiten naar Funda surfen?
Rij 16, stoel 13
19.30 in de foyer.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app