Workshop voor 15 personen kaas maken bij t’Geertje

De workshop kaas maken is leuk voor jong en oud. Met elkaar maakt iedereen z'n eigen verse kaasje. Lekker in de salade of op een toastje. Het kaasje mag aan het einde van de workshop al mee naar huis.

Als eerste zetten jullie de melk in de strem waarna het rust moet hebben. Terwijl de melk stremt krijgen jullie een rondleiding. Wij laten zien hoe de geiten 2 maal daags gemolken worden. En misschien wil je dit zelf ook proberen! We nemen ook een kijkje in onze kaasmakerij waar wij uitleggen hoe de goudse Hollandse Geertjes boerenkaas wordt gemaakt.
Gauw terug naar de kaas voor het spannendemoment. .............. Is de melk dik geworden? Na het snijden van de 'dikke' melk krijgen jullie een sapje met kaasplateau waar je verschillende kazen kunt proeven van de geit en de koe, met en zonder kruiden.

Nu is het tijd om het kaasje af te maken en in het vormpje te doen. Terwijl de kaas in de vorm rijpt, hebben jullie de Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Maak kennis met Padel

18 April 2024 | 11:00 tot 18 April 2024 | 12:00 Mariniersw... 9 plekken beschikbaar Christijn

Kennismaken met Biodanza in de Nationale Biodanza Week?

19 April 2024 | 10:00 tot 19 April 2024 | 11:00 Piet Heins... 15 plekken beschikbaar Susan

Introductieles Pilates Den Haag

19 April 2024 | 10:00 Sylvain Po... 8 plekken beschikbaar Basic-Fit

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app